Connect with us

Α' ΕΠΣΧ

Ν. Κισσαμικός: Διαζύγιο – έκπληξη με Μπονατάκη!

Μπονατάκης

Παρότι η πορεία της ομάδας του Καστελίου είναι εντυπωσιακή στο φετινό πρωτάθλημα μετρώντας μόλις μια ήττα και μια ισοπαλία, ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας με τον έμπειρο τεχνικό.

 

Ο Ν. Κισσαμικός στην επιστροφή του στην πρώτη κατηγορία έχει εντυπωσιάσει στο φετινό πρωτάθλημα και βρίσκεται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, πίσω από τον πρωτοπόρο Γρανίτη, ωστόσο το πρωί της Δευτέρας ανακοινώθηκε αιφνιδιαστικά το διαζύγιο με τον Γιώργο Μπονατάκη. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ν. Κισσαμικός αναφέρει μεταξύ των άλλων πως “μερικές φορές για το καλό όλων πρέπει να παρθούν αποφάσεις που δεν είναι εύκολες” δίχως να διευκρινίζει αν είναι αγωνιστικοί οι λόγοι της λύσης της συνεργασίας με τον έμπειρο προπονητή.

Η σχετική ανακοίνωση

Το ΔΣ του Νέου ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΥ βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας μας με τον αγαπητό προπονητή Γιώργο Μπονατάκη.

Μερικές φορές για το καλό όλων των πλευρών πρέπει να παρθούν αποφάσεις οι οποίες δεν είναι εύκολες για κανέναν αλλά δυστυχώς το ποδοσφαιρο είναι έτσι .

Γιώργο σε ευχαριστούμε για όλα καθώς και για την άψογη συνεργασία μας . Τα αποτελέσματα του έργου σου είναι ορατά αφήνοντας την ομάδα στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος της Α ΕΠΣ Χανίων.

Η οικογένεια του Κισσαμικού σου εύχεται καλή συνέχεια και εις το επανιδείν.

ΕΠΣΧ

Οι παίκτες που συμπλήρωσαν κάρτες και τιμωρούνται με μία αγωνιστική στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΧ

Συνεχίστε την ανάγνωση

ΕΠΣΧ

Οι ποινές της Πειθαρχικής Επιτροπής

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Ο Κουκουράκης σφυρίζει το μεγάλο ντέρμπι

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO