Connect with us

Σούπερ Λιγκ 2

Τέλος ο Μάγγος από την Προοδευτική

Η Προοδευτική ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της με τον Γιάννη Μάγγο και αναφέρθηκε στα συνεχόμενα προβλήματα, αλλά και στις… εμμονές που είχε ο πρώην, πλέον, τεχνικός της.

 

Ο Γιάννης Μάγγος πλήρωσε το μάρμαρο για την πορεία της Προοδευτικής, με την διοίκηση να ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή, που πέρυσι την οδήγησε στην άνοδο.

Η Προοδευτική στην ανακοίνωση της αναφέρει πως δεν υπάρχει καμία εξέλιξη στην ομάδα με εκείνον στην θέση του προπονητή, σχολιάζοντας πως είναι φανερό πως σε κάθε αγώνα υπάρχουν τα ίδια προβλήματα και οι ίδιες εμμονές!

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Η διοίκηση της ΠΑΕ θεωρεί ότι δεν υπάρχει καμία εξέλιξη με αυτόν στη θέση του προπονητή και για αυτό αποφασίζει το τέλος της συνεργασίας τους, αναζητώντας ήδη τον αντικαταστάτη του.
Η ομάδα μας έχει μεγάλες φιλοδοξίες φέτος λόγω και των μεταγραφών που κάναμε αλλά το ξεκίνημα δεν είναι καλό.

Έτσι, η ΠΑΕ και ο πρόεδρος αποφάσισε ότι η ομάδα δεν μπορεί να συνεχίσει με τον Μάγγο αφού δεν φαίνεται προς το παρόν κάποια βελτίωση στην ομάδα, ενώ είναι φανερό σε κάθε αγώνα ότι υπάρχουν τα ίδια προβλήματα και οι ιδίες εμμονές .
Σε ευχαριστούμε

Χανιά

Λεμονής: Να δείξουμε ότι η ομάδα μας δεν διεκδικεί τυχαία την άνοδο | video

Συνεχίστε την ανάγνωση

Χανιά

Μιχαηλάκης στο sportcaster.gr: “Ετοιμη με Καλλιθέα η ανατολική κερκίδα στα Περιβόλια” – Παρεμβάσεις σε όλα τα επίπεδα | pics

Συνεχίστε την ανάγνωση

Χανιά

Πέμπτη (4/4) το παιχνίδι με Athens Kallithea – Προς Δευτέρα (8/4) με Ηλιούπολη

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO