Connect with us

Μουντιάλ 2022

Οι Άγγλοι καθάρισαν την Σενεγάλη σε 57 λεπτά και τώρα η μητέρα των μαχών με την Γαλλία!

Μέσα σε 57 λεπτά η Αγγλία έριξε τρία γκολ στην Σενεγάλη, έφτασε στο άνετο 3-0 και πλέον πάει με φόρα στον μεγάλο προημιτελικό κόντρα στους Γάλλους.

 

Από την στιγμή που Αγγλία και Γαλλία έδειξαν πως δεν θα μπορούσαν να τους σταματήσουν ούτε η Πολωνία, ούτε η Σενεγάλη ήταν ολοφάνερο πως οδεύαμε σε έναν τεράστιο προημιτελικό μεταξύ των δύο νικητριών. Οι Άγγλοι φρόντισαν να κάνουν ακόμα πιο εύκολα τα πράγματα και αποδείχθηκαν συνεπέστατοι στο ραντεβού τους με Γάλλους σε έναν επικό προημιτελικό που θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο.

Όσον αφορά το παιχνίδι όλα κρίθηκαν στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και στο ξεκίνημα του δευτέρου. Ο Χέντερσον στο 39ο λεπτό άνοιξε το σκορ, στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Χάρι Κέιν με το πρώτο του γκολ στο Παγκόσμιο Κύπελλο διπλασίασε τα τέρματα της Αγγλίας και στο 57ο λεπτό ο Σάκα διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Αγγλία: Πίκφορντ, Γουόκερ, Στόουνς (76′ Ντάιερ), Μαγκουάιρ, Σο, Χέντερσον (82′ Φίλιπς), Μπέλιγχαμ (76′ Μάουντ), Ράις, Φόντεν (65′ Γκρίλις), Σάκα (65′ Ράσφορντ), Κέιν.

Σενεγάλη: Ε. Μεντί, Σαμπαλί, Κουλιμπαλί, Ντιαλό, Γιακόμπς (85′ Τουρέ), Σις (46′ Γκέιγ), Ν. Μεντί, Ι. Εντιαγέ (46′ Ντιενγκ), Ι. Σαρ, Ντιά (72′ Ντιεντιού), Ντιατά (46′ Π. Σαρ).

Μουντιάλ 2022

Το καταπληκτικό video της Αργεντινής με τον Άγιο Λιονέλ για το Μουντιάλ!

Συνεχίστε την ανάγνωση

Μουντιάλ 2022

Αποθέωση στο Μπουένος Άιρες για τους πρωταθλητές κόσμου!

Συνεχίστε την ανάγνωση

Μουντιάλ 2022

Η Αργεντινή είναι Πρωταθλήτρια Κόσμου | Η απονομή

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO