Connect with us

Β' ΕΠΣΧ

Με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο η νίκη (2-0) των Ν. Μινωταύρων επί της Ασπίδας

Οι Νέοι Μινωταύρου επικράτησαν με σκορ 2-0 κόντρα της Ασπίδας το πρωί της Κυριακής στο γήπεδο των Μουρνιών.

 

Οι Νέοι Μινωταύρου δεν δυσκολεύτηκαν το πρωί της Κυριακής απέναντι στην Ασπίδα καθώς επικράτησαν με 2-0. Οι γηπεδούχοι μπήκαν φουριόζοι από το πρώτο ημίχρονο και μόλις στο 25΄ο Βασιλειάδης με πλασέ μέσα από την μεγάλη περιοχή άνοιξε το σκορ για του Νέους Μινωταύρου κάνοντας το 1-0. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να διπλασιάσουν τα τέρματά τους στο πρώτο μέρος εάν το σουτ στο 35′ του Τζωρτζάκη δεν σταματούσε στο δοκάρι, με την μπάλα να σκάει λίγο έξω από την γραμμή του τέρματος στην επαναφορά.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι Ν. Μινωταύρου μπήκαν με την ίδια όρεξη στο ματς και στο 60΄ο Ταχιράι, όπου είχε περάσει ως αλλαγή στο ημίχρονο έκανε το 2-0 με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Η Ασπίδα δεν μπόρεσε να βγάλει αντίδραση και να πετύχει κάποιο τέρμα όπου θα έδινε νέο ενδιαφέρον στο ματς, με το 2-0 να παραμένει έως το τέλος.

Νέοι Μινωταύρου – Ασπίδα 2-0

Γήπεδο: Μουρνιές
Διαιτητής: Γιαννουλάκης,
Βοηθοί: Κολοκοτρώνης – Πολυθοδωράκης
Σκόρερ: 25′ Βασιλειάδης, 60′ Ταχιράι
Συνθέσεις:

Νέοι Μινωταύρου (Νίκος Τσεσμελής): Κρασάκης, Παπαθεοδώρου, Χαλεβελάκης (75′ Μαρακάκης), Βασιλειάδης, Ζαίμης, Καράκης (46′ Ταχιράι), Στόιτσος Αντ. (65′ Μενενάκος), Νερατζάκης, Πατεράκης, Τζωρτζάκης, Στόιτσος Γ.

Ασπίδα (Δημήτρης Φούρλας): Τακμάκης (65′ Τζανιδάκης), Κυριτσιμπασάκης, Πόγκας, Γεωργίου, Κοζάκης, Φακής (70′ Περογαμβάκης), Τσαούσι (46′ Μπόκολος), Χειλάς, Χασακής, Αποστολάκης, Φέρτι

Β' ΕΠΣΧ

Κουκλάκης στο ντέρμπι παραμονής

Συνεχίστε την ανάγνωση

Β' ΕΠΣΧ

Επίσκεψη Υπευθύνων Δικτύου Ακαδημιών ΑΕΚ στην Α.Π. Σούδας | pics

Συνεχίστε την ανάγνωση

Παρασκήνιο

“Χαζομπαμπάς” ο Μπολάνης, οι ευχές του Θησέα

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO