Connect with us

Α' ΕΠΣΧ

Ανδρεαδάκης: Ποια ομάδα δεν έχει πάρει ματς στα χαρτιά?

Ο Βαγγέλης Ανδρεαδάκης αναφέρθηκε στην ήττα του Ιδομενέα από τον Μινώταυρο, σχολιάζοντας πως η ομάδα του Γαλατά αδίκησε τον εαυτό της, ενώ σχετικά με την ένσταση που κέρδισε η ομάδα του, τόνισε πως ο κανονισμός είναι σαφής.

 

Ο Ιδομενέας ηττήθηκε με 3-1 από τον Μινώταυρο, με τον βοηθό προπονητή της ομάδας Βαγγέλη Ανδρεαδάκη, να αναφέρεται στο παιχνίδι, σχολιάζοντας πως για μια ακόμη φορά η ομάδα αδίκησε τον εαυτό της, ενώ παρουσιάστηκε σίγουρος πως ο Ιδομενέας θα πετύχει τον στόχο του, που είναι η παραμονή.

Επιπλέον, ρωτήθηκε για την δικαίωση της ομάδας του Γαλατά για την ένσταση που κατέθεσε για το παιχνίδι με τον Πανακρωτηριακό, για την οποία είπε πως ο κανονισμός είναι σαφής, πως πρόκειται για 3 πολύ σημαντικούς βαθμούς για την ομάδα του, ενώ αναρωτήθηκε “υπάρχει ομάδα που δεν έχει πάρει ματς στα χαρτιά?”.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο sportcaster.gr:

Νομίζω ότι αδικήσαμε τον εαυτό μας για άλλη μια φορά, δεν μας άξιζε η ήττα. Νομίζω πως η ομάδα, επειδή αυτή τη στιγμή λειτουργεί πολύ σωστά, θα κάνει αυτό που χρειάζεται για να πετύχει στον στόχο της, που είναι η παραμονή. Τα παιδιά προσπαθούν, η διοίκηση το ίδιο και νομίζω πως θα πετύχουμε τον στόχο μας. Συνεχίζουμε, δεν το βάζουμε κάτω.

Για την δικαίωση της ένστασης για το ματς με τον Πανακρωτηριακό:

Νομίζω ότι από την στιγμή που ο κανονισμός είναι σαφής, αυτοί οι 3 βαθμοί για μας είναι πάρα πολύ σημαντικοί. Μπορεί το παιχνίδι να το κερδίσαμε στα χαρτιά, αλλά υπάρχει ομάδα που δεν έχει πάρει ματς στα χαρτιά? Προφανώς έγινε από λάθος του αντιπάλου, δεν έχω να συμπληρώσω κάτι άλλο.

Α' ΕΠΣΧ

Ο Κουκουράκης σφυρίζει το μεγάλο ντέρμπι

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Παρθενικό γκολ με τον Ιδομενέα ο Χαϊνταράι -Το μπράβο της ομάδας

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Βγαίνουν οι αντίπαλοι του πρωταθλητή Χανίων για την άνοδο!

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO