Connect with us

Χανιά

Μαναρώλης: Να ακολουθήσουμε πιστά το πλάνο μας για να διεκδικήσουμε το θετικό αποτέλεσμα |video

Σε δηλώσεις για την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα ο Νίκος Μαναρώλης τόνισε ότι τα Χανιά βρίσκονται σε καλό μομέντουμ κι όλα θα κριθούν στο αν οι παίχτες του τηρήσουν το πλάνο

 

Ο Νίκος Μαναρώλης τόνισε ότι ο Απόλλωνας είναι μια έμπειρη ομάδα με καλό προπονητή και για να πάρει η ομάδα του το θετικό αποτέλεσμα θα πρέπει να ακολουθήσει πιστά το πλάνο της και να παρουσιαστεί πειθαρχημένη.

Στην τοποθέτησή του ο Νίκος Μαναρώλης, ο οποίος μαζί με τον Σταύρο Λαμπράκη θα καθοδηγήσουν τα Χανιά σε ακόμα ένα παιχνίδι, τόνισε τα εξής: «Είναι ένα δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που έχει πρωταγωνιστικούς στόχους όπως άλλωστε κι εμείς. Ο Απόλλωνας διαθέτει έμπειρους ποδοσφαιριστές και έναν καλό και έμπειρο στη κατηγορία προπονητή. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε μεγάλο βαθμό και να έχουμε αγωνιστική πειθαρχία για να διεκδικήσουμε το καλύτερο που μπορούμε. Αυτή τη στιγμή το μομέντουμ είναι υπέρ μας, αλλά θεωρώ ότι το ματς θα κριθεί στο κατά πόσο θα εφαρμοστεί το πλάνο μας και κατά πόσο θα είμαστε αγωνιστικά πειθαρχημένοι. Ολη τη βδομάδα δουλέψαμε πάνω στις αδυναμίες των προηγούμενων αγώνων προκειμένου να βελτιωθούμε σε κάποια κομμάτια του παιχνιδιού μας. Θα βασιστούμε στα καλά στοιχεία που έχουμε βγάλει έως τώρα και είμαστε αισιόδοξοι ότι θα πετύχουμε ένα καλό αποτέλεσμα και θα δείξουμε μια καλή εικόνα ανάλογη των προηγούμενων παιχνιδιών»

Αναφορικά με τα σημεία που θα κριθεί η αναμέτρηση ο Νίκος Μαναρώλης επεσήμανε: «Το παιχνίδι κυρίως θα κριθεί στο κατά πόσο θα τηρηθεί το πλάνο μας, στις κερδισμένες μονομαχίες, στα τρεξίματα και στις υπεραριθμίες στους χώρους που έχουμε εστιάσει ότι μπορούν να μας βγάλουν πλεονέκτημα. Επίσης θα πρέπει να δείξουμε ετοιμότητα για ότι συναντήσουμε στον αγώνα».

Οσον αφορά την παρουσία των φιλάθλων της χανιώτικης ομάδας στον αυριανό αγώνα σημείωσε: «Είναι ενθαρρυντικό και πολύ σημαντικό ότι θα υπάρχουν φίλαθλοι της ομάδας μας στο γήπεδο. Εξαργυρώνουμε την καλή μας εικόνα στα τελευταία ματς. Θέλουμε εκ των προτέρων να τους ευχαριστήσουμε, αλλά μέλημά μας είναι να τους ευχαριστήσουμε μετά το παιχνίδι με ένα καλό αποτέλεσμα και μια καλή εικόνα».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

 

Χανιά

Τσιακίρης: Να σηκώσουμε κεφάλι | video

Συνεχίστε την ανάγνωση

Χανιά

Λεμονής: Να δείξουμε ότι η ομάδα μας δεν διεκδικεί τυχαία την άνοδο | video

Συνεχίστε την ανάγνωση

Χανιά

Μιχαηλάκης στο sportcaster.gr: “Ετοιμη με Καλλιθέα η ανατολική κερκίδα στα Περιβόλια” – Παρεμβάσεις σε όλα τα επίπεδα | pics

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO