Connect with us

Επισκοπή

Καραντάθας: Ματς ειδικών συνθηκών με την Καλαμάτα

Με τον Παναγιώτη Καραντάθα να ηγείται στην Επισκοπή, η ομάδα του Ρεθύμνου θα παλέψει στην Καλαμάτα για ένα θετικό αποτέλεσμα, με τον υπηρεσιακό προπονητή να αναφέρεται στο ματς την Κυριακής (4/12), όπου στόχος είναι το τρίποντο της νίκης.

 

Η Επισκοπή δίνει ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι την Κυριακή κόντρα στην Καλαμάτα, με τον Παναγιώτη Καραντάθα, που θα καθίσει στον πάγκο μαζί με τον Γιώργο Χαρλαύτη, να χαρακτηρίζει το συγκεκριμένο ματς, ειδικών συνθηκών.

Μετά την αποχώρηση του Σάκη Παπαβασιλείου, αλλά και αυτή του Μαξιμιλιάνο Βιέρα, στην Επισκοπή θέλουν… ημερία, την οποία θα μπορούσε να δώσει μόνο ένα καλό αποτέλεσμα. Πάντως, ο κ. Καραντάθας, τόνισε πως στόχος για την ομάδα του θα είναι η νίκη.

Αναλυτικά όσα ανέφερε το episkopifc.gr:

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις πάμε σ’ ένα ματς εκτός έδρας απέναντι σε μια ομάδα (Καλαμάτα) που διαθέτει ιστορία αλλά και ένα εξαιρετικό ρόστερ αυτή τη σεζόν για να κάνει πρωταθλητισμό. Είναι ένα ματς ειδικών συνθηκών. Οι παίκτες έχουν αντιληφθεί ότι παρ’ όλα όσα συνέβησαν (σ.σ. με την αναχώρηση του κ. Βιέρα), θα πάμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό.

Στόχος μας είναι το τρίποντο. Θέλουμε τους βαθμούς που δεν μπορέσαμε να πάρουμε στην Πάτρα αλλά και απέναντι στον Ολυμπιακό Β’. Δεν θα είναι ένα εύκολο ματς. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε -εκτός της Καλαμάτας- και τη δική μας κατάσταση. Θέλουμε να βρεθούμε σε καλή μέρα και να κάνουμε ένα καλό ματς διεκδικώντας ό,τι μας αναλογεί.

Γ' Εθνική

Επισκοπή – Άρης Πετρούπολης 3-2 |HIGHLIGHTS|

Συνεχίστε την ανάγνωση

Επισκοπή

Κοντά στην επιστροφή της στην φυσική της έδρα η Επισκοπή

Συνεχίστε την ανάγνωση

Γ' Εθνική

Λευκή ισοπαλία για την Επισκοπή στην Αθήνα και μπαίνει σε μπελάδες

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO