Connect with us

Γ' Εθνική

Δικαίωση για την Αγία Παρασκευή στην ένσταση εις βάρος του Πόρου

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε την δικαίωση της Αγίας Παρασκευής στην ένσταση κατά του Πόρου που τιμωρείται με αφαίρεση τριών βαθμών.

 

Μπορεί ο Πόρος να κέρδισε τρεις βαθμούς μέσα στο γήπεδο στο παιχνίδι με την Αγία Παρασκευή για την πρώτη αγωνιστική ωστόσο τους έχασε εξωαγωνιστικά αφού έγινε δεκτή η ένσταση του αθηναϊκού συλλόγου για αντικανονική συμμετοχή του Καλαμιώτη.

Πλέον από τον Πόρο αφαιρούνται οι έξι βαθμοί που πήρε στις δύο νίκες που έκανε αφού η Αγία Παρασκευή κερδίζει το παιχνίδι και η ομάδα του Ηρακλείου τιμωρείται με χρηματικό πρόστιμο ύψους 1.000 ευρώ και -3.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε κατά την τελευταία της συνεδρίαση την ακόλουθη απόφαση.

Δέχεται την από 14.11.2022 ένσταση του σωματείου «Α.Ο. Αγίας Παρασκευής», για αντικανονική συμμετοχή του ποδοσφαιριστή, Ηρακλή Καλαμιώτη, στον αγώνα που διεξήχθη στις 13.11.2022, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, μεταξύ των σωματείων «Α.Ο. Πόρου» και «Α.Ο. Αγίας Παρασκευής».

Επιβάλλει, σε βάρος του σωματείου «Α.Ο. Πόρος» τις εξής πειθαρχικές ποινές: α) απώλεια του ως άνω αγώνα με διαφορά τερμάτων 0-3, β) αφαίρεση 3 βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου και γ) χρηματική ποινή, ύψους 1000 ευρώ.

Γ' Εθνική

Eλλοπιακός – ΑΟΑΝ 1-1 |HIGHLIGHTS|

Συνεχίστε την ανάγνωση

Γ' Εθνική

Φωστήρας: Ανακοίνωση με απίστευτους χαρακτηρισμούς κατά Κλαμπατσέα!

Συνεχίστε την ανάγνωση

Γ' Εθνική

Σε θανατηφόρο τροχαίο ενεπλάκη παίκτης της Βέροιας

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO