Connect with us

ΟΦΙ

Βουό: Θέλω να ζήσω στην Κρήτη – Είμαστε μια οικογένεια στην Ιεράπετρα

Ο Ιβοριανός επιθετικός και πρώτος σκόρερ του ΟΦΙ στην Superleague 2 μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για τα συναισθήματα του για τον ΟΦΗ αλλά και την θέληση του να γίνει μόνιμος κάτοικος Κρήτης.

 

Με δύο γκολ και ισάριθμες ασίστ στα πρώτα παιχνίδια του ΟΦΙ, ο Πάτρικ Βουό είναι μεταξύ των πρωταγωνιστών της πορείας της ομάδας της Ιεράπετρας στην Superleague 2 που την βρίσκει στην κορυφή της βαθμολογίας, συγκάτοικο με την Κηφισιά. Ο έμπειρος φορ από την Ακτή Ελεφαντοστού μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για την αγάπη που τρέφει στον ΟΦΗ, λόγω της παρουσίας του για 2,5 χρόνια ενώ αναφέρθηκε και στο κλειδί της παρουσίας του ΟΦΙ στο φετινό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πάτρικ Βουό στον Athletic Radio 104,2

Για την μακρόχρονη παρουσία του στην  Κρήτη: “Είμαι Κρητικός, το αίμα μου είναι Κρητικό. Αυτό νιώθω και το λέω. Είμαι από την Κρήτη και το Ηράκλειο. Στο αίμα μου κυλάει Κρητικό αίμα. Έτσι αισθάνομαι και το πιστεύω. Δεν ξέρω αν θα ζήσω στην Κρήτη μετά που θα σταματήσω να παίζω ποδόσφαιρο. Θα ήθελα να σταματήσω την καριέρα μου στην Κρήτη, πρώτα θα αποφασίσω πότε θα αποσυρθώ από την ενεργό δράση. Κάποιες φορές οι αντίπαλοι όταν πάμε να δώσουμε παιχνίδια, μου λένε “έλα ρε Πάτρικ, πάλι στην Κρήτη” και τους απαντώ “μόνο ΟΦΗ”.

Για το δέσιμο του με τον ΟΦΗ: Είναι δύσκολο να εξηγήσω με λίγα λόγια το τι σημαίνει ο ΟΦΗ για μένα και βρίσκεται στην καριέρα μου, είναι κάτι ιδιαίτερο και ξεχωριστό για μένα. Είμαι ΟΦΗ, μόνο ΟΦΗ!. Μόνο ΟΦΗ, ακόμα και αν ο ΟΦΗ πάει να παίξει στον Άγιο Νικόλαο θα πάω εκεί να παίξω. Αγαπώ την ομάδα και τον κόσμο της, έπαιξα εκεί και δεν μπορώ να το εξηγήσω με λίγα λόγια και πως συνέβη. Αυτό που νιώθω για τον ΟΦΗ είναι αγνή αγάπη, δεν ξέρω πως προέκυψε αλλά αγαπάω τον ΟΦΗ, αγαπάω την ομάδα και τους φιλάθλους της”.

Για το τι θυμάται από τον ΟΦΗ: Θυμάμαι όλα όσα έζησα στον ΟΦΗ. Από το πρώτο μου γκολ σε ένα φιλικό με τα Χανιά μέχρι και το τελευταίο με τον Παναιτωλικό. Θυμάμαι κάθε στιγμή που έζησα με την ομάδα. Δεν ξέρω αν μπορώ να νιώθω άτυχος ή τυχερός που δεν παίζω στον τωρινό ΟΦΗ ή να ερχόμουν σε μικρότερη ηλικία ή σε μια ομάδα χωρίς προβλήματα γιατί αυτό είναι κάτι που το ξέρει μόνο ο Θεός”.

Για την τελευταία του παρουσία σε αποστολή του ΟΦΗ στο παιχνίδι με τον Πλατανιά: “Όταν πήγε να εκτελέσει το φάουλ ο Ναμπί, ήμουν ο μόνος που γύρισα στον πάγκο και είπα ότι θα το βάλει. Το πίστευα και το έλεγα σε όλους στον πάγκο και όταν ο Ναμπί έβαλε το γκολ γύρισα και το είπα σε όλους στον πάγκο

Για την δική του εκκίνηση στο πρωτάθλημα της Superleague 2: “Έχουμε ξεκινήσει πολύ καλά την χρονιά, η δική μου απόδοση εξαρτάται από την σκληρή δουλειά και την καλή ομάδα. Όταν παίζεις σε μια καλή ομάδα τότε υπάρχει και καλή απόδοση”

Για το καλό ξεκίνημα του ΟΦΙ: “Στην αρχή της χρονιάς με έχρισαν αρχηγό και τους μίλησα. Τους έφερα ως παράδειγμα τον ΟΦΗ. Πρέπει να είμαστε οικογένεια και ενωμένοι και τότε μπορούμε να κερδίσουμε κάθε αντίπαλο. Τρέχουμε, παλεύουμε και τότε είναι πιο εύκολο να κερδίσουμε κάθε αντίπαλο”.

Για τους λόγους που έφερε ως παράδειγμα τον ΟΦΗ: “Γιατί ήταν η καλύτερη ομάδα που έπαιξα ποτέ. Ο ΟΦΗ, στην δεύτερη θητεία μου, είχαμε πολλά οικονομικά προβλήματα. Δεν είχαμε λεφτά αλλά είχαμε πάθος για τη νίκη και θέλαμε να κερδίσουμε κάθε ομάδα. Αφήναμε έξω τα προβλήματα και παίζαμε για την ομάδα, όλοι ήμασταν ενωμένοι σαν μια οικογένεια και είχαμε μεγάλο πάθος μέσα στον αγωνιστικό χώρο”.

Για το αν έχει έρθει να δει τον ΟΦΗ στο “Γεντί Κουλέ”: “Μίλησα με έναν φίλο μου και του είπα ότι θέλαμε να πάμε να δούμε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό γιατί του έλεγα πως πιστεύω ότι ο ΟΦΗ μπορεί να τον κερδίσει ξανά αλλά δυστυχώς η ομάδα είχε προπόνηση και δεν κατάφερα να έρθω στο “Γεντί Κουλέ” όμως πιστεύω πως θα τα καταφέρω και θα έρθω”.

Για τον φετινό ΟΦΗ: “Έχω δει τον ΟΦΗ σε αρκετά παιχνίδια και έχουμε καλή ομάδα αλλά είχαμε πολλούς τραυματίες, το λέω και στους φίλους μου. Μόλις γυρίσουν όλοι οι παίκτες, θα είμαστε καλύτερη ομάδα. Είχαμε απουσίες, τραυματίες παίκτες και μόλις γυρίσουν όλα τα παιδιά ο ΟΦΗ θα είναι εντελώς διαφορετικός. Έβλεπα το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό με κάποιους φίλους μου και μου φώναζαν “δεν είναι καλός ο ΟΦΗ” και τους λέω “μόλις μπει ο Νέιρα, θα κερδίσουμε”. Μπήκε, τα έκανε όλα και μου είπαν αμέσως “έλα ρε μαλάκα Πάτρικ” (γέλια). Είμαστε καλή ομάδα και θα το δείξουμε στον δεύτερο γύρο”.

ΕΠΣΛ

Αντιδρά ο ΟΦΙ για την παραχώρηση του Βουζουνεράκειου στον ΑΟΑΝ

Συνεχίστε την ανάγνωση

ΕΠΣΧ

Εσβησε ο Δημήτρης Χηνόπουλος – Θλίψη στο ποδόσφαιρο

Συνεχίστε την ανάγνωση

Γιούχτας

Η ενημέρωση του Γιούχτα για τα εισιτήρια του αγώνα με τα Χανιά

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO