Connect with us

Κύπελλο Ερασιτεχνών

Παπαδάκης: Σκοράραμε νωρίς 2 γκολ και διαχειριστήκαμε το ματς

Ο Βασίλης Παπαδάκης μίλησε για τη νίκη κόντρα στον Τιτάν, που έφερε την πρόκριση στους “8” του Κυπέλλου Χανίων για την Κ19 της ΠΑΕ Χανιά, ενώ επιπλέον αναφέρθηκε στο δύσκολο παιχνίδι που έρχεται, κόντρα στον Απόλλων Σμύρνης.

 

Τα Χανιά επικράτησαν με 5-0 του Τιτάνα και προκρίθηκαν στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Χανίων. Ο Βασίλης Παπαδάκης αναφέρθηκε στο παιχνίδι και στα κομβικά γκολ που πέτυχε νωρίς η ομάδα του, που του έδωσαν την ευκαιρία να διαχειριστεί το ματς στην συνέχεια και να δώσει χρόνο συμμετοχής σε κάποιους ποδοσφαιριστές.

Επιπλέον, ο τεχνικός της Κ19 των “μπλε” αναφέρθηκε στον θεσμό του Κυπέλλου, αλλά και στο ματς που έρχεται για την ομάδα του για την 5η αγωνιστική, κόντρα στον Απόλλων Σμύρνης.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στο sportcaster.gr:

Για εμάς ήταν πάρα πολύ σημαντικό να μπορέσουμε να διαχειριστούμε το παιχνίδι, καθώς ήταν ένα από τα συνεχόμενα παιχνίδια που δίνουμε, ανάμεσα στις υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα Κ19 της Super League 2. Τα παιδιά έβγαλαν ωριμότητα στο παιχνίδι τους, καταφέραμε και σκοράραμε νωρίς δύο γκολ και μπορέσαμε στην συνεχεία με ηρεμία να διαχειριστούμε το ματς και επιπλέον, να δώσουμε κάποιον χρόνο συμμετοχής σε κάποια παιδιά, ώστε να στραφούμε στο παιχνίδι που έρχεται κόντρα στον Απόλλωνα.

Για το αν το Κύπελλο Χανίων είναι ένας θεσμός που αποτελεί στόχο για την Κ19 των Χανίων:

Μας ενδιαφέρει πάντα να έχουνε ένα καλό πρόσωπο, οι παίκτες μας να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό σε κάθε παιχνίδι, καθώς εκπροσωπούμε την ομάδα του νομού. Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό. Αυτό που λέω στους παίκτες, είναι σε κάθε παιχνίδι να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό και  με την εικόνα τους να “προστατεύουν” τους εαυτούς τους αλλά και την ομάδα που εκπροσωπούν.

Για το ματς κόντρα στον Απόλλων Σμύρνης:

Πραγματικά, είμαστε σε μια διαδικασία πολύ δύσκολη για εμάς, καθώς έχουμε μικρό ροστερ και τα παιδιά έχουν πετύχει μέχρι στιγμής εκπληκτικά πράγματα.  Κάθε εβδομάδα δίνουμε μια μεγάλη μάχη και δεν μπορώ παρά να είναι ευχαριστημένος. Το ματς με Απόλλωνα είναι ακόμη μια δοκιμασία, ένα παιχνίδι κόντρα σε μια καλή ομάδα, στο οποίο θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Θέλουμε να βελτιωνόμαστε, να γινόμαστε καλύτεροι από παιχνίδι σε παιχνίδι. Στόχος για αυτά τα παιδία είναι να πλησιάσουν σιγά σιγά το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Το αποτέλεσμα είναι ένα μέρος της όλης διαδικασίας. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι  η ομάδα να βγάζει τον καλύτερο της εαυτό μέσα στο γήπεδο.

ΕΠΣΗ

Δυνατά ντέρμπι στα προημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣΗ

Συνεχίστε την ανάγνωση

Κύπελλο Ερασιτεχνών

Επικράτησαν τα φαβορί στο κύπελλο

Συνεχίστε την ανάγνωση

Κύπελλο Ερασιτεχνών

Σε Δαμάστα και Αετό Ανωγείων τα πρώτα εισιτήρια των προημιτελικών

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO