Connect with us

Κύπελλο Ερασιτεχνών

Μανουσάκης: Στόχος μας η άνετη παραμονή

Η Παλαιόχωρα δεν τα κατάφερε κόντρα στην ΑΕ Κυδωνίας και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κυπέλλου Χανίων, με τον Αντώνη Μανουσάκη να σημειώνει πως πλέον η ομάδα του στρέφεται στο πρωτάθλημα, όπου στόχος είναι η άνετη παραμονή, ενώ αναφέρθηκε και στο παιχνίδι με την Δόξα Παχιανών.

 

Ο Αντώνης Μανουσάκης διανύει την 6η του χρονιά στην Παλαιόχωρα, και με συνέντευξη που παραχώρησε στο sportcaster.gr αναφέρθηκε στον αποκλεισμό από την συνέχεια του Κυπέλλου Χανίων από την ΑΕ Κυδωνίας, και την δύσκολη συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Ο 32χρονος μέσος και αρχηγός της Παλαιόχωρας, τόνισε πως στόχος για την ομάδα του είναι μια άνετη παραμονή και η παραγωγή όμορφου ποδοσφαίρου, ενώ επιπλέον αναφέρθηκε στο δύσκολο παιχνίδι που ακολουθεί για το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Χανίων κόντρα στην Δόξα Παχιανών.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στο sportcaster.gr:

Γενικά στα παιχνίδια μας δεν μπαίνουμε καλά, σήμερα μπήκαμε νωθρά και σε μια αδράνεια μας, ο αντίπαλος εκμεταλλεύτηκε το λάθος μας και προηγήθηκε στο σκορ. Αρχικά εμείς έχουμε από τα μικρότερα ροστερ στο Α’ τοπικό των Χανίων και διανύουμε μια περίοδο που μας έχουν “πέσει” μαζεμένοι τραυματισμοί αρκετών παικτών. Δεν είχαμε σήμερα πολλές επιλογές, πήγαμε με 11-12 άτομα, ίσα ίσα για να παίξουμε το ματς, εξ’ αρχής ήταν δύσκολο να διεκδικήσουμε κάτι, ενώ κάποιοι παίκτες από εμάς είχαμε προβλήματα τραυματισμών. Σε συνδυασμό με την κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια, δεν μπορέσαμε να διεκδικήσουμε κάτι περισσότερο.

Για την πορεία της ομάδας έως τώρα:

Πλέον στρέφουμε το ενδιαφέρον μας στο πρωτάθλημα. Εκεί είναι ο στόχος και θα κάνουμε τα πάντα πάνω σε αυτό. Είμαστε μια ομάδα που προσπαθούμε να παίξουμε ποδόσφαιρο, να αναπτυχθούμε σωστά και πολλές φορές μένουμε ανοιχτοί πίσω και το πληρώνουμε. Από πέρυσι πληρώνουμε τα  ίδια λάθη. Προσπαθούμε πολύ σαν ομάδα, έχουμε βελτιωθεί τον τελευταίο καιρό και έχουμε κάνει κάποια καλά αποτελέσματα. Η ομάδα θεωρώ πως έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης και νομίζω πως όταν με το καλό μαζευτούμε όλοι και είναι όλοι οι παίκτες μας υγιείς, η εικόνα μας θα αλλάξει προς το καλύτερο.

Για το ματς κόντρα στην Δόξα Παχιανών:

Εμάς το σκεπτικό μας ανεξαρτήτως αντιπάλου δεν αλλάζει. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε το ποδόσφαιρο μας και θα παλέψουμε να πάρουμε τη νίκη, όπως κάνουμε και σε κάθε ματς. Θα είναι ιδιαίτερο παιχνίδι, καθώς ο αντίπαλος καίγεται για βαθμούς, όχι ότι εμείς είμαστε πιο άνετοι, απλά το αναφέρω καθώς η Δόξα είναι στην τελευταία θέση. Στόχος μας είναι πάντα η νίκη και θα δώσομε τα πάντα για να τα καταφέρουμε, σε ένα δύσκολο παιχνίδι.

Το σχόλιο του για το φετινό πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Χανίων:

Το φετινό πρωτάθλημα σε σχέση με το περυσινό δεν έχει καμία σχέση. Ο οποιοσδήποτε μπορεί να χάσει από τον καθένα. Δεν υπάρχει η ομάδα που ξεχωρίζει και μπορεί να κάνει κάποιο σερί. Όλα τα παιχνίδια γίνονται στα ίσια, θα γίνει νομίζω ένα πολύ ωραίο πρωτάθλημα, με πολλές εκπλήξεις, αλλά και ανακατατάξεις. Σίγουρα θα είναι καλύτερο από το περυσινό. Με βάση τη βαθμολογία έως τώρα, αν και έχουμε μικρό δείγμα, η βαθμολογία λέει πως οι ομάδες που είναι ψηλά, είναι δίκαια στη θέση που βρίσκονται,. Ο Γρανίτης, ο Απόλλωνας και ο Άρης Σούδας είναι αρκετά δυνατοί και νομίζω ότι είναι ένα γκρουπ 4-5 ομάδων που θα κοντραριστούν μέχρι το τέλος.

Για τον στόχο της Παλαιόχωρας:

Ο στόχος της ομάδας είναι να έχει μια άνετη σωτηρία και ανάλογα με την πορεία μας, θα θέλαμε εφόσον μπορέσουμε να έχουμε μια καλύτερη θέση σε σχέση με πέρυσι. Παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο, θέλουμε να αναδείξουμε δικά μας παιδιά και το ιδανικό θα ήταν κάθε χρόνο να βγάζουμε και έναν δικό μας ποδοσφαιριστή, προκειμένου να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Γενικότερα είμαστε μια ομάδα που θέλουμε να βοηθήσουμε τα νέα παιδιά να κυνηγήσουν και να διεκδικήσουν τα όνειρα τους. 

Κύπελλο Ερασιτεχνών

Επιβεβαίωσε η ΕΠΣΧ για την ημερομηνία του 52ου Τελικού Κυπέλλου

Συνεχίστε την ανάγνωση

Κύπελλο Ερασιτεχνών

Την Τετάρτη 8 Μαΐου ο τελικός του Κυπέλλου Χανίων!

Συνεχίστε την ανάγνωση

Επισκοπή

Προβάδισμα πρόκρισης η Επισκοπή 6-0 την Δόξα Πλατανέ |HIGHLIGHTS|

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO