Connect with us

Α' ΕΠΣΧ

Άνετη νίκη – πρόκριση για τον Απόλλων |pics

Ο περυσινός κάτοχος του Κυπέλλου Χανίων Απόλλωνας επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί απέναντι στην ΑΠ Σούδας και επικρατώντας με 5-0 “τσέκαρε” το εισιτήριο του για την προημιτελική φάση του θεσμού – 5 διαφορετικοί σκόρερ για την ομάδα του Αντώνη Συροκάκη.

 

Η διάφορά μιας κατηγορίας, αλλά και δυναμικότητας ανάμεσα στην ΑΠ Σούδας και τον Απόλλωνα ήταν εμφανής και έτσι ο περυσινός κάτοχος του Κυπέλλου Χανίων δεν δυσκολεύτηκε να πάρει τη νίκη – πρόκριση για την φάση των “8” του θεσμού.

Η ομάδα του Αντώνη Συροκάκη ήθελε να βάλει από νωρίς τις βάσεις για την πρόκριση στους “8” του θεσμού και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 15ο λεπτό, όταν έπειτα από ασίστ του Ταταράκη, ο Άκης Ψαράκης με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Στο 34′ ο Δρικάκης με σουτ από τα όρια της περιοχής έγραψε το 2-0 και έβαλε γερές βάσεις για την πρόκριση, με τον Απόλλωνα να πετυχαίνει τρία ακόμη τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο.

Στο 59′ ήταν η σειρά του Ταταράκη να χριστεί σκόρερ, έπειτα από πάσα του Δρικάκη, με τον Γκούντελο στο 80′ να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 4-0 με ωραίο διαγώνιο σουτ.

Στο 82′ ο Βαγγέλης Μαρκουλάκης διαμόρφωσε το τελικό 0-5 με κεφαλιά έπειτα από κόρνερ.

ΑΠ Σούδας -Απόλλων 0-5

Γήπεδο: Σούδα
Διαιτητής: Σινιοράκης
Βοηθοί: Μπραουδάκη – Κοτσιφάκης
Σκόρερ: 15′ Ψαράκης Α’, 34′ Δρικάκης, 59′ Ταταράκης, 80′ Γκούντελος, 82′ Μαρκουλάκης Β.
Συνθέσεις:

ΑΠ Σούδας (Στέλιος Κουκουδάκης): Βουλγαράκης, Αθανασόπουλος, Ράπτης, Κεμπάτσι (82′ Τσένκο), Φούκας, Κέτι, Μπερβανάκης (62′ Λυμπεράκης), Μπαμπουλής, Μαναρώλης (68′ Αγγελάκης), Κουρκουμελάκης (62′ Βλαχάκης), Βαγενάς (62′ Αγγελόπουλος).

Απόλλων (Αντώνης Συροκάκης): Τσίτσα (85′ Φωστιέρης), Γκούντελος, Γαλανίδης, Λαμπάκης, Μαθιουδάκης, Κυτράκης (74′ Τσόλης), Παπαδόπουλος, Ταταράκης, Ιμέρι (74′ Μαρκουλάκης), Ψαράκης Α., Δρικάκης.

Α' ΕΠΣΧ

Ο Κουκουράκης σφυρίζει το μεγάλο ντέρμπι

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Παρθενικό γκολ με τον Ιδομενέα ο Χαϊνταράι -Το μπράβο της ομάδας

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Βγαίνουν οι αντίπαλοι του πρωταθλητή Χανίων για την άνοδο!

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO