Connect with us

Μουντιάλ 2022

Ο Κασεμίρο έστειλε την Βραζιλία στους «16»

Χάρη σε ένα απίστευτο γκολ του Κασεμίρο η Βραζιλία πανηγύρισε τη νίκη-πρόκριση στους 16 του Μουντιάλ, επικρατώντας της Ελβετίας με σκορ 1-0.

 

Στο πρώτο ημίχρονο οι Βραζιλιάνοι είχαν την κατοχή της μπάλας χωρίς όμως να απειλήσουν ιδιαίτερα την αντίπαλη εστία. Από την άλλη, η Ελβετία προσπαθούσε να βγει στην κόντρα με την Βραζιλία να αμύνεται καλά.

Στην επανάληψη, η Βραζιλία ανέβασε στροφές με τον Βινίσους να βρίσκει δίχτυα στο 64′ μετά από ασίστ του Κασεμίρο όμως το γκολ ακυρώθηκε λόγω οφσάιντ. Η επόμενη καλή στο παιχνίδι ήταν και το γκολ που έκρινε το παιχνίδι, όταν ο Ροντρίγκο πάσαρε στον Κασεμίρο και εκείνος με ένα εκπληκτικό σουτ έκανε το 1-0 για την Βραζιλία που ήταν και το τελικό σκορ. Οι γηπεδούχοι είχαν ακόμη μία καλή ευκαιρία στο 87΄με τον Ροντρίγκο με τον Σόμερ να του αρνείτε το γκολ.

Με αύτη τη νίκη η Βραζιλία εξασφάλισε την συμμετοχή της στην επόμενη φάση καθώς έφτασε του 6 βαθμούς, με την Ελβετία να μένει στους 3, το Καμερούν στον 1 και την Σερβία επίσης στον 1 βαθμό.

Βραζιλία: Άλισον, Μιλιτάο, Μαρκίνιος, Τιάγκο Σίλβα, Άλεξ Σάντρο, Πακετά (46′ Ροντρίγκο), Κασεμίρο, Φρεντ (58′ Μπρούνο Γκιμαράες), Ραφίνια (72′ Άντονι), Βινίσιους, Ρισάρλισον (72′ Ζεζούς).

Ελβετία: Ζόμερ, Βίντμερ, Ελβέντι, Ακάντζι, Ροντρίγκεζ, Φρόιλερ, Τζάκα, Σόου (76′ Εμπισέρ), Βάργκας, Ρίντερ, Εμπολό (76′ Σεφέροβιτς).

Μουντιάλ 2022

Το καταπληκτικό video της Αργεντινής με τον Άγιο Λιονέλ για το Μουντιάλ!

Συνεχίστε την ανάγνωση

Μουντιάλ 2022

Αποθέωση στο Μπουένος Άιρες για τους πρωταθλητές κόσμου!

Συνεχίστε την ανάγνωση

Μουντιάλ 2022

Η Αργεντινή είναι Πρωταθλήτρια Κόσμου | Η απονομή

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO