Connect with us

Μουντιάλ 2022

Νίκησε 2-0 την Ουρουγουάη και βλέπει τους «16» η Πορτογαλία

Η Πορτογαλία ήταν η μεγάλη νικήτρια της βραδινής αναμέτρησης του Μουντιάλ καθώς επιβλήθηκε με 2-0 επί της Ουρουγουάης και προκρίθηκε στους «16» του θεσμού.

 

 

Στο πρώτο ημίχρονο η Πορτογαλία πατούσε καλύτερα αλλά όλες της οι επιθέσεις έπεφταν πάνω στο τείχος άμυνας που είχαν στήσει οι Ουρουγουανοί. Παρόλα αυτά οι Πορτογάλοι δημιούργησαν ευκαιρίες όπως στο 4ο λέπτο με σουτ του Καρβάλιο και  στο 17′ με σουτ του Φέλιξ, τα οποία βρήκαν σε σώματα και δεν απείλησαν. Ωστόσο, και η Ουρουγουάη είχε την ευκαιρία της στο ημίωρο όταν ο Μπεντακούρ βγήκε απέναντι στον Ντιόγκο Κόστα, ο οποίος κράτησε ανέπαφη την εστία του.

Η Πορτογαλία στο 2ο ημίχρονο ανέβασε στροφές και στο 54΄ο Μπρούνο Φερνάντες με μία γλυκιά σέντρα κατάφερε να κάνει το 1-0, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να μπαίνει στην φάση χωρίς όμως να καταφέρει να κάνει επαφή με την μπάλα, αλλά να ξεγελάει τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Η Ουρουγουάη απάντησε στο 75′ με σουτ του Γκόμεζ να βρίσκει στο δοκάρι και στο 79′ σπατάλησε ακόμη μία ευκαιρία, με το σουτ του Ντε Αρασκαέτα να πηγαίνει πάνω στον Ντιόγκο Κόστα. Η Πορτογαλία κλείδωσε τη νίκη της στις καθυστερήσεις μετά από πέναλτι που κέρδισε ο Μπρούνο Φερνάντες σε χέρι του Χιμένες. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του γκολ και γράφοντας το 2-0 που ήταν και το τελικό σκορ.

Πορτογαλία: Ντιόγκο Κόστα, Κανσέλο, Πέπε, Ρούμπεν Ντίας, Νούνο Μέντες (42’ Γκερέιρο), Ρούμπεν Νέβες (69’ Ράφαελ Λεάο), Ουίλιαμ Καρβάλιο (82’ Παλίνια), Μπερνάρντο Σίλβα, Ζοάο Φέλιξ (82’ Ματέους Νούνιες), Μπρούνο Φερνάντες, Κριστιάνο Ρονάλντο (82’ Γκονζάλο Ράμος).

Ουρουγουάη: Ροσέτ, Βαρέλα, Χιμένες, Γοδίν (62’ Πελίστρι), Κοάτες, Ολιβέρα (86’ Βίνια), Μπετανκούρ, Βαλβέρδε, Βεσίνο (62’ Ντε Αρασκαέτα), Νούνιες (72’ Γκόμες), Καβάνι (72’ Γκόμες).

Μουντιάλ 2022

Το καταπληκτικό video της Αργεντινής με τον Άγιο Λιονέλ για το Μουντιάλ!

Συνεχίστε την ανάγνωση

Μουντιάλ 2022

Αποθέωση στο Μπουένος Άιρες για τους πρωταθλητές κόσμου!

Συνεχίστε την ανάγνωση

Μουντιάλ 2022

Η Αργεντινή είναι Πρωταθλήτρια Κόσμου | Η απονομή

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO