Connect with us

Επισκοπή

Έπιασε δουλειά ο Βιέρα – Πρώτη προπόνηση του Ουρουγουανού

Την πρώτη του γνωριμία με τους παίκτες της Επισκοπής είχε το πρωί της Δευτέρας ο νέος τεχνικός των Ρεθυμνιωτών Μαξιμιλιάνο Βιέρα.

 

Παρών στην πρώτη προπόνηση του Ουρουγουανού ήταν και ο πρόεδρος της Επισκοπής Μιχάλης Νικολιδάκης. Αξίζει ν’ αναφέρουμε πως ο Βιέρα γίνεται ο τρίτος διαφορετικός προπονητής της Επισκοπής, κατά την διάρκεια της φετινής περιόδου, μετά τους Γουίλαρντ και Παπαβασιλείου.

Η ενημέρωση της Επισκοπής

Ο Ουρουγουανός τεχνικός ήταν ευθύς προς τους παίκτες μιλώντας τους, πότε στα ελληνικά και πότε στα αγγλικά για το τί θέλει, τί επιδιώκει με την Επισκοπή και πως μπορούν να πετύχουν μαζί πολλά πράγματα. Για να συμβεί αυτό, η προϋποθέσει είναι μία, να δράσουν όλοι ως μία ενότητα, ως ένα σύνολο.

Αφού λοιπόν τούς συστήθηκε για το ποιός είναι, τί έχει κάνει στη ζωή του μέσα από το ποδόσφαιρο, τόσο ως ποδοσφαιριστής όσο και ως τεχνικός, ξεκίνησε το δικό του έργο στον σύλλογό μας με ασκήσεις με μπάλα.

Ο ίδιος μάλιστα συμμετείχε σ’ αυτές δείχνοντας επί της ουσίας το πως θέλει να δουλεύουν οι ποδοσφαιριστές του. Μιλούσε διαρκώς, επευφημούσε τις καλές προσπάθειες και χειροκροτούσε σ’ αυτές που δεν είχαν καλά τελειώματα.

Ο κ. Βιέρα πιστεύει πολύ στην επικοινωνία, στην προσωπική επαφή και επιχειρεί κάθε τόσο να μιλάει στους ποδοσφαιριστές για την κάθε φάση ξεχωριστά.

Από τη σημερινή προπόνηση απουσίασε ο Μάνος Καλογεράκης λόγω ίωσης ενώ οι, Θέμης Κεφαλάς (ενοχλήσεις στον ώμο) και Αμπντουλάι Ουατάρα (ενοχλήσεις στο γόνατο) ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Την προπόνηση παρακολούθησε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Μιχάλης Νικολιδάκης.

Η προπόνηση διεξήχθη με ψιλόβροχο στο ΔΑΚ Γάλλου “Παύλος Ι. Βαρδινογιάννης”. Η αυριανή (Τρίτη 29/11) θα πραγματοποιηθεί στις 10.00πμ στο γήπεδο των Μισιρίων.

Γ' Εθνική

Επισκοπή – Πανιώνιος 1-4 |HIGHLIGHTS|

Συνεχίστε την ανάγνωση

Γ' Εθνική

Επιστρέφει στα τοπικά του Ρεθύμνου η Επισκοπή

Συνεχίστε την ανάγνωση

Γ' Εθνική

Ο Κερμενίδης έκρινε το κρητικό ντέρμπι στο «αντίο» του στο Ατσαλένιο

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO