Connect with us

Γ' ΕΠΣΧ

“Καταιγιστικός” ο Κουμπές για ακόμα ένα ματς

Ο Κουμπές φιλοξενήθηκε, τυπικά,  από την ομάδα των Σφακίων στο γήπεδο του Βάμου για την 2η αγωνιστική της Γ’ κατηγορίας Χανίων, φεύγοντας με το εντυπωσιακό 0-8 και το “διπλό”.

 

Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν έτσι την δεύτερη νίκη τους σε ισάριθμα ματς, έχοντας σκοράρει ήδη 14 φορές, ενώ από την άλλη τα Σφακιά μετά την νίκη της πρώτης αγωνιστικής γνώρισαν την ήττα έχοντας πολλές και σημαντικές απουσίες.

Ο Μανωλεδάκης ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της ομάδας του Κουμπέ αφού πέτυχε καρέ τερμάτων, με το χατ-τρικ μάλιστα να το ολοκληρώνει μόλις στο 15ο λεπτό. Ο Καλμπαζίδης σκόραρε στο 30′ γράφοντας το 0-4, με τον Κώστα Ροκάκη να διαμορφώνει το σκορ ημιχρόνου σε 0-5.

Στο δεύτερος μέρος ο Απέργης ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 0-6 μόλις 2 λεπτά μετά την επανάληψη(47′), ενώ το τέταρτο προσωπικό τέρμα του Μανωλεδάκη στο 50′ και το δεύτερο γκολ του Κώστα Ροκάκη στο 80′ διαμόρφωσαν το τελικό 0-8.

Το αξιοσημείωτο για την ομάδα των Σφακίων είναι όμως ότι αγωνίστηκαν τρία παιδιά γεννημένα του 2008, δηλαδή μόλις 14 χρονών, οι Τσικουράκης, Μαρκουτσάκης, Οικονομάκης, που μάλιστα αυτό θα συνεχιστεί και θα αγωνιστούν κι άλλα τόσο νεαρά παιδιά.

Σφακιά-Κουμπές 0-8
Γήπεδο: Βάμος
Διαιτητής: Κρικέλης
Βοηθοί: Σακελλαρίδης-Βεργεράκης
Σκόρερ: 5′, 10′, 15′, 50′ Μανωλεδάκης, 30′ Πλατωνάκης, 40′, 80′ Ροκάκης Κ., 47′ Απέργης

Σφακιά: Σφηνιαδάκης, Σκουλούδης(46′ Τζωρτζάκης), Χομπιτάκης, Δεληγιαννάκης, Σφηνιάς Μ., Βοτζάκης(67′ Δουρουντούς), Μπούχλης, Σφηνιάς Ι., Βούρβαχης Γ., Καγιαδάκης, Μπαλιλάκης

Κουμπές: Καρβουνάκης, Σκορδυλάκης, Απέργης, Στυλιανάκης, Μανωλεδάκης(53′ Κουρτσούνης), Καρατζής(59′ Γιανναράκης), Σκυβαλάκης, Καλμπαζίδης, Ροκάκης Κ., Καμπάκος(53′ Βερυκάκης), Περράκης

Γ' ΕΠΣΧ

Οι διαιτητές στα τρία ματς της 16ης στροφής…

Συνεχίστε την ανάγνωση

Γ' ΕΠΣΧ

Διπλό του Πλατανιά στο Κολυμπάρι και στο -5 από την κορυφή

Συνεχίστε την ανάγνωση

Live

Live: Ήφαιστος-Θησέας 1-1 | Τελικό

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO