Connect with us

Β' ΕΠΣΧ

Πήρε το ντέρμπι ο Νέος Σαμψών

Η ομάδα του Αποκόρωνα ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής για την Β’ κατηγορία Χανίων, όπου ξεπέρασε το εμπόδιο των Νέων Μινωταύρου με 4-0.

 

Στο ματς που διεξήχθει στο γήπεδο του Νιο Χωριού, ο Νέος Σαμψών κατάφερε με τους Μαρτσάκη και Μπαμπούλια, οι οποίοι σκόραραν από δύο φορές, να πάρει την νίκη και να φτάσει έτσι τους 12 βαθμούς, με τους “πράσινους” να παραμένουν στους 9.

Ο Μαρτσάκης μόλις στο 12ο λεπτό της αναμέτρησης έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την γρήγορη και έξυπνη εκτέλεση φάουλ του Δόβελου πλασάροντας πάνω από τον αντίπαλο τερματοφύλακα, για να διαμορφώσει ο ίδιος στο 38′ το σκορ ημιχρόνου σε 2-0 με δυνατό σουτ από πάσα του Ματσαμάκη.

Στο δεύτερος μέρος, ήταν σειρά του Μπαμπούλια να σκοράρει και μάλιστα δις. Αρχικά, στο 59′ ο σκόρερ Μαρτσάκης μετατράπηκε σε δημιουργό “σερβίροντας” το 3-0 και στο 65′ με ωραίο σουτ, με την ομάδα του Παναγιώτη Παλαθούρα να πανηγυρίζει την 4η φετινή της νίκη, με το 4-0 να παραμένει έως και την λήξη της αναμέτρησης.

Νέος Σαμψών – Νέοι Μινωταύρου 4-0
Γήπεδο: Νιο Χωριό
Διαιτητής: Τρίγκας
Βοηθοί: Τίκας-Μπαντά
Σκόρερ: 12′, 38′ Μαρτσάκης, 59′, 65′ Μπαμπούλιας

Νέος Σαμψών(Παναγιώτης Παλαθούρας): Βίνιος, Σαρτζετάκης, Διαμαντάκης(83′ Ψεγιαννάκης Χ.), Κοντός, Βαρίκος, Μανατάκης(56′ Μπαμπούλιας), Λαβράνος(65′ Ευθυμάκης), Μαρτσάκης(83′ Ψεγιαννάκης Γ.), Ματσαμάκης, Μπολανάκης, Δόβελος

Νέοι Μινώταυρου(Νίκος Τσεσμελής): Ανδρεαδάκης, Κελαϊδής, Βακάκης(63′ Ταχιράι), Χαλεβελάκης(71′ Καράκης), Νερατζάκης, Πατεράκης, Ζαΐμης(46′ Χαραλαμπάκης), Τζωρτζάκης, Στόιτσος Ι., Τσεσμελής, Στόιτσος Α.(46′ Αλεξάκης)

Β' ΕΠΣΧ

Κουκλάκης στο ντέρμπι παραμονής

Συνεχίστε την ανάγνωση

Β' ΕΠΣΧ

Επίσκεψη Υπευθύνων Δικτύου Ακαδημιών ΑΕΚ στην Α.Π. Σούδας | pics

Συνεχίστε την ανάγνωση

Παρασκήνιο

“Χαζομπαμπάς” ο Μπολάνης, οι ευχές του Θησέα

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO