Connect with us

Ποδόσφαιρο

Εγινε και αυτό την Κρήτη: Οργωσαν γήπεδο ποδοσφαίρου! |pics

Έγινε και αυτό το ασύλληπτο περιστατικό σε περιοχή του Ηρακλείου.

Πιο συγκεκριμένα, άγνωστοι, μέχρι στιγμής, δράστες όργωσαν χωμάτινο ποδοσφαιρικό γήπεδο στην περιοχή Γουρνών, το οποίο και είναι ιδιοκτησίας του δήμου Χερσονήσου και το οποίο χρησιμοποιούσε παλιότερα τοπική ομάδα.

«Οι άγνωστοι πήγαν με καλλιεργητή στο γήπεδο και το όργωσαν ενώ το έσπειραν κιόλας. Έκαναν ολοκληρωμένη δουλειά. Εδώ ζούμε καταστάσεις παράλογες τελείως. Ο καθένας κάνει ό,τι θέλει. Θεωρεί οποιαδήποτε περιουσία που για διάφορους λόγους που είναι ακαλλιέργητη και χωρίς περίφραξη ότι είναι δική του και μπορεί να κάνει ότι θέλει. Είναι πολύ λυπηρό αυτό το γεγονός» ανέφερε σε δηλώσεις του ο αντιδήμαρχος Οικονομικών και δημοτικής περιουσίας, Μανώλης Ανυφαντάκης.

«Το γήπεδο αυτό είναι ανενεργό, έχει χαρακτηριστεί αυτή η έκταση ως χορτολιβαδική και η υπόθεση βρίσκεται στα δικαστήρια, δεν έχει άδεια για να γίνει χρήση ή κάποιο έργο στο γήπεδο. Περιμένουμε να τελειώσουν τα δικαστήρια για να μπορέσουμε να χρησιμοποιήσουμε το γήπεδο. Είναι όμως στην περιουσία του δήμου», τόνισε σχετικά ο κ. Ανυφαντάκης που κατέθεσε μήνυση στην Αστυνομία.

Οι αστυνομικοί πήγαν και συνέλεξαν στοιχεία και ερευνούν την υπόθεση για να εντοπιστούν οι δράστες, ενώ από Δευτέρα, ειδικό συνεργείο θα καθαρίσει το γήπεδο.

πηγή φωτό: creta24.gr

Ποδόσφαιρο

Kύκλωμα στοιχηματισμού: Τουλάχιστον 30 οι εμπλεκόμενοι από Super League 1 – Super League 2!

Συνεχίστε την ανάγνωση

Εθνική Ελλάδος

“Καθαρά Δευτέρα” με κόσμο στις εξέδρες της Ν. Σμύρνης για χάρη των διεθνών!

Συνεχίστε την ανάγνωση

Γ' Εθνική

Σε θανατηφόρο τροχαίο ενεπλάκη παίκτης της Βέροιας

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO