Connect with us

Α' ΕΠΣΧ

Νέα νίκη για τον Πανακρωτηριακό στα Καθιανά

Ο Πανακρωτηριακός κατάφερε να πετύχει την δεύτερη νίκη του στο εφετινό πρωτάθλημα μετά και αυτήν κόντρα στον Παγχανιακό/ΔΑΑΟΧ την Τετάρτη(23/11), ξεπερνώντας το εμπόδιο του Ιδομενέα με 2-0, για την 8η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας Χανίων.

 

Η ομάδα του Ακρωτηρίου έφτασε έτσι τους 10 βαθμούς βρισκόμενη στην 6η θέση μαζί με την Σπάθα, ενώ ο Ιδομενέας παρέμεινε στους 4 μονάχα πάνω από την Δόξα που αγωνίζεται αύριο(27/11) κόντρα στην Ιωνία 2000.

Στο πρώτο μέρος οι δύο ομάδες παρέμειναν στο “0” παρά τις χαμένες ευκαιρίες, με τους γηπεδούχους να καταφέρνουν μετά την επανάληψη να σφραγίσουν την δεύτερη νίκη τους μέσα σε 4 ημέρες.

Ο Τσαρτσίου στο 74′ ήταν αυτός έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Γιώργου Λαμπιθιανάκη με μακρινή απευθείας εκτέλεση φάουλ όπου η μπάλα πήρε παράξενη τροχιά και κατέληξε στα δίχτυα, ενώ ο Δημητρίου μετά από ατομική ενέργεια και ιδανικό τελείωμα, ο οποίος σκόραρε και το γκολ-νίκη κόντρα στον Παγχανιακό/ΔΑΑΟΧ, έγραψε το τελικό 2-0 στο 85ο λεπτό.

Πανακρωτηριακός-Ιδομενέας 2-0
Γήπεδο: Καθιανά
Διαιτητής: Κρικέλης
Βοηθοί: Κομισοπούλου-Καντεράκη
Σκόρερ: 74′  Τσαρτσίου, 85′ Δημητρίου

Πανακρωτηριακός(Γιώργος Λαμπιθιανάκης): Χατζηδάκης, Μανουσάκης, Μπικάκης, Καπούλας, Πέτικας, Παπαδάκης, Σαριδάκης(60′ Τσαρτσίου), Άννινος(60′ Παπαδεράκης), Καλλέργης(60′ Ανδρεαδάκης), Δημητρίου, Γκιούλα

Παρασκήνιο

Κόλα και Σαντσόλλι στις Βουκολιές

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Με δυο τερματοφύλακες αγωνίστηκε η Παλαιόχωρα κόντρα στον Ιδομενέα | pics

Συνεχίστε την ανάγνωση

Παρασκήνιο

“Κατασκόπευσε” Παλαιόχωρα ο Ζερβουδάκης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO