Connect with us

Β' ΕΠΣΧ

Με λυτρωτή τον Γιαννακούρο στο 92′ πήρε το ντέρμπι ο Ηρακλής Νεροκούρου

Απίστευτο ματς έγινε στα Νεροκούρου ανάμεσα σε Ήφαιστο και Ηρακλή Νεροκούρου, με τους τυπικά φιλοξενούμενους να παίρνουν μια τεράστια νίκη και μάλιστα με ανατροπή, με σκόρερ τον Γιαννακούρο στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων – Δύο φορές προηγήθηκε ο Ήφαιστος, απάντησε και τις δύο ο Ηρακλής που είχε και 4 δοκάρια!

 

Ο Ηρακλής Νεροκούρου ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής της Β’ ΕΠΣ Χανίων, καθώς πήρε τη νίκη με ανατροπή στο 90+2′! Χρυσός σκόρερ ο Γιαννακούρος, με τον Ήφαιστο να προηγείται δύο φορές με τους Ποντίκα (1′) και Γαρυφαλή (40′) και τον Ηρακλή να απαντά με τους Γιανολάρη (32′) και Μυριδάκη (58′), σε ένα ματς που η ομάδα του Ανδρέα Παπαδομανωλάκη είχε 4 δοκάρια!

Ο Ήφαιστος κατάφερε να ανοίξει το σκορ με την σέντρα, καθώς μετά από μόλις 20 δευτερόλεπτα παιχνιδιού, ο Ποντίκας εκμεταλλεύτηκε το λάθος στην άμυνα του Ηρακλή και με ωραίο πλασέ έγραψε το 1-0.

Ο ανέβασε στροφές και στο 8ο λεπτό είχε δοκάρι με τον Γιαννολάρη, με τους τυπικά γηπεδούχους να χάνουν μεγάλη ευκαιρία με τον Γαρυφαλή, με τον Μαθιουδάκη να διώχνει προ της γραμμής. Στο 18ο λεπτό οι παίκτες του Ηρακλής Νεροκούρου διαμαρτυρήθηκαν έντονα για πέναλτι στον Τρίγκα, για μαρκάρισμα που θεώρησαν πως ήταν εντός της περιοχής.

Στο 26΄η εκτέλεση φάουλ του Κουνδουράκη δεν ανησύχησε τον Μουτζούρη που μπλόκαρε, με τον Γιαννακούρο να απαντά στο 29′ αλλά το σουτ του πέρασε πάνω από την εστία.

Στο 32′ ήρθε η ισοφάριση για τον Ηρακλή Νεροκούρου, με τον Γιαννακούρο να κάνει φοβερή ατομική ενέργεια, αποφεύγοντας τρεις αντιπάλους του, με τη μπάλα να φτάνει στον Γιαννολάρη που με πλασέ κέρδισε τον Κριστάκη που δεν μπόρεσε να απομακρύνει και έγραψε το 1-1.

Ωστόσο στο 40′ ο Ήφαιστος πήρε εκ νέου το προβάδισμα, όταν έπειτα από γέμισμα του Κουνδουράκη, η μπάλα έφτασε στα πόδια του Γαρυφαλή, που με δυνατό σουτ τράνταξε τα δίχτυα για το 2-1, πανηγυρίζοντας έξαλα για το 2-1.

Στο 58′ ο Μυριδάκης έκανε ωραία προσπάθεια από δεξιά και αφού πάτησε περιοχή δοκίμασε το διαγώνιο σουτ, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-2, με την ομάδα του Ανδρέα Παπαδομανωλάκη να επιστρέφει για 2η φορά στο παιχνίδι.

Στο 65′ ο Ξενάκης επιχείρησε το σουτ, με τον Κτιστάκη να διώχνει με δυσκολία σε κόρνερ, από το οποίο προήλθε ένα γκολ για τον Ηρακλή, που ωστόσο δεν μέτρησε ποτέ, καθώς καταλογίστηκε επιθετικό φάουλ. Στο 75′ ο Ηρακλής έχασε τεράστια ευκαιρία να φτάσει στην ανατροπή, με τον Γιανολάρη να σημαδεύει για 2η φορά στο παιχνίδι το δοκάρι, ενώ στο 79′ ο ίδιος παίκτης εκτέλεσε φάουλ από καλή θέση, με τη μπάλα να περνά πάνω από τα δοκάρια.

Ο Ηρακλής συνέχισε να πιέζει ασφυκτικά και στο 81′ είχε διπλή ευκαιρία, με τον Κτιστάκη να διώχνει με τα πόδια το σουτ του Ξενάκη, ενώ στην συνέχεια ο Μυριδάκης σούταρε ψηλά άουτ. Στο 83′ ο Ηρακλής είχε νέο δοκάρι, αυτή τη φορά με τον Ξανθουδάκη. Η λύτρωση για τον Ηρακλή ήρθε στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν έπειτα από σουτ του Ξενάκη, η μπάλα βρήκε για 4η φορά (!) το δοκάρι του Κτιστάκη, ωστόσο ο Γιαννακούρος στην επαναφορά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έγραψε το 2-3 για ολοκληρώσει μια σπουδαία ανατροπή για τον Ηρακλή Νεροκούρου.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί πως υπήρξαν αρκετά παράπονα από πλευράς Ηφαίστου, με τον Γιάννη Λιουδάκη μάλιστα, να βλέπει την κίτρινη κάρτα του Τρίγκα. Στο 90+7′ ο Ξανθουδάκης έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 2-4. Το παιχνίδι εν τέλει ολοκληρώθηκε έπειτα από 13 λεπτά καθυστερήσεων, ενώ υπήρξε αρκετή ένταση ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, ωστόσο ευτυχώς με την έγκαιρη παρέμβαση κάποιων παικτών, δεν υπήρξαν παρατράγουδα.

Ήφαιστος – Ηρακλής Νεροκούρου 2-3

Γήπεδο: Νεροκούρου
Διαιτητής: Τρίγκας
Βοηθοί: Κωσταμένα – Βαλεντάκης
Σκόρερ: 1′ Ποντίκας, 40 Γαρυφαλής / 32′ Γιανολάρης, 58′ Μυριδάκης, 90+2′ Γιαννακούρος

Ήφαιστος (Γιάννης Λιουδάκης): Κτιστάκης, Νησσωτάκης, Σίνης, Κουνδουράκης, Χωραφάκης, Χαλεβελάκης, Καβρουδάκης (53′ Φανταουσάκης), Σπυριδάκης (59′ Νταουντάκης), Ποντίκας (68′ Γκογκολάκης), Γαρυφαλής (53′ Λενταράκης), Λυκάκης,

Ηρακλής Νεροκούρου (Ανδρέας Παπαδομανωλάκης): Μουτζούρης, Μυριδάκης, Καράκης, Μαθιουδάκης(77′ Κωνσταντουδάκης), Κοντόπουλος , Αμαξόπουλος (67′ Παπαδάκης), Ξενάκης, Ξυλάκης (77′ Μπολανάκης), Γιαννολάρη, Γιαννακούρος, Σπανουδάκης (60′ Ξανθουδάκης).

 

ΕΠΣΧ

Οι τιμωρημένοι της αγωνιστικής: 14 παίκτες συμπλήρωσαν κάρτες

Συνεχίστε την ανάγνωση

ΕΠΣΧ

Πειθαρχική Επιτροπή: Ποινές και κλήσεις σε απολογία

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ακαδημίες

Στα Περιβόλια ξανά τα “Δοξάκια”

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO