Connect with us

Α' ΕΠΣΧ

Κόλλησαν στο “μηδέν” Νέος Κισσαμικός και Άρης Σούδας

Ισόπαλο χωρίς σκορ (0-0) ολοκληρώθηκε το ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Νέο Κισσαμικό και τον Άρη Σούδας, με τις δύο ομάδες να έχουν τις ευκαιρίες τους, αλλά να μην μπορούν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα – Επέστρεψε στην αγωνιστική δράση έπειτα από πολύ καιρό ο Παπαθανασίου.

 

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το ντέρμπι ανάμεσα στον Νέο Κισσαμικό και τον Άρη Σούδας στο Καστέλι, σε ένα παιχνίδι που και οι δύο ομάδες είχαν τις ευκαιρίες για να πάρουν το τρίποντο, με τους γηπεδούχους να έχουν την πρώτη τους βαθμολογική απώλεια φέτος και τους φιλοξενούμενους να παραμένουν στην 3η θέση και τους 15 βαθμούς.

Ο Νέος Κισσαμικός απείλησε με την σέντρα την εστία του Κοκκαλά, καθώς μόλις 10 δευτερόλεπτα μετά το πρώτο σφύριγμα του Γιαννουλάκη, ο Μπερντίος από καλή θέση δοκίμασε το σουτ με τη μπάλα να περνά δίπλα από την εστία του Άρη.

Στο 8ο λεπτό ο Βασιλάκης βρήκε ωραία τον Κουλούρη που όμως από πλεονεκτική θέση δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα προς την εστία. Στο 13′ ο Βασιλάκης εκτέλεσε φάουλ από καλή θέση, η μπάλα χτύπησε στο τοίχος, όμως στην επαναφορά της ο Χατζηλιόντας σούταρε, με τον Κοκκαλά να μπλοκάρει.

Στο 16′ ο Ροκάκης έκανε ωραία ενέργεια από δεξιά, πήγε να γυρίσει στον Φώτη Τσίγκα, με τον Μαστοράκη με τα πόδια να απομακρύνει σε κόρνερ. Στο 19 οι παίκτες του Άρη εκμεταλλεύτηκαν το λάθος στην άμυνα των γηπεδούχων, με τον Φώτη Τσίγκα να σουτάρει με το εξωτερικό και τη μπάλα να περνά ελάχιστα έξω από την εστία του Μαστοράκη, ενώ μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου, αν και οι δύο ομάδες είχαν ρυθμό στο παιχνίδι τους, δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν κάποια κλασική ευκαιρία.

Η πρώτη καλή στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο ήρθε στο 61ο λεπτό, όταν ο Κουλούρης πέρασε τρεις (!) αντιπάλους του, με το σουτ του να περνά δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Κοκκαλά, με τον Άρη να απαντά στο 70′ με σουτ του Μαλαμά, το οποίο είχε πορεία προς την εστία, με τον Σημαντηράκη να βάζει σωτήρια την κόντρα και να απομακρύνει.

Στο 73′ ο Άρης έχασε τεράστια ευκαιρία, όταν έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Στρατουδάκη, ο Σούλιαρης έπιασε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, όμως δεν κατάφερε να τη στείλει στα δίχτυα.

Στο 78′ ο Κώστας Παπαθανασίου επέστρεψε μετά από αρκετό καιρό στα γήπεδα, περνώντας στη θέση του Λαδά και μάλιστα απείλησε την εστία του Μαστοράκη στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα, με τον γκολκίπερ του Νέου Κισσαμικού να μπλοκάρει, ενώ στο 82′ ο Άρης Σούδας έχασε τεράστια ευκαιρία να ανοίξει το σκορ. Μετά από κόρνερ του Στρατουδάκη, ο Τερεράκης κέρδισε τους πάντες στον αέρα, όμως δεν μπόρεσε να κερδίσει τον Μαστοράκη, που με εντυπωσιακή επέμβαση κράτησε το 0-0.

Στο 90′ ο Κουλούρης βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση για σουτ, όμως έκανε… τσάφ και δεν μπόρεσε να απειλήσει τον Κοκκαλά, με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να δημιουργήσουν κάποια καλή στιγμή μέχρι το φινάλε και να μένουν στο στείρο 0-0.

Νέος Κισσαμικός – Άρης Σούδας 0-0

Γήπεδο: Καστέλι
Διαιτητής: Γιαννουλάκης
Βοηθοί: Μπραουδάκη – Τίκας
Συνθέσεις:

Νέος Κισσαμικός (Γιώργος Μπονατάκης): Μαστοράκης, Ζαχαριάδης, Παπαδάκης Μ., Σημαντηράκης, Κομπογεννητάκης Ζ., Καστανόπουλος, Χατζηλιόντας (88′ Κουφογιαννάκης), Βασιλάκης, Λεβεντέλλης, Κουλούρης, Μπερντίος (24′ λ. τρ. Παπαδάκης Κ.)

Άρης Σούδας (Γιώργος Κόλτζος): Κοκκαλάς, Παρλαμάς, Πλανάκης, Σούλιαρης, Βαρδάκης (29′ λ.τρ. Μπακογιάννης), Λαδάς (78′ Παπαθανασίου), Τσίγκας Κ., Στρατουδάκης, Τσίφκας Φ. (53′ Ανδρονικίδης), Ροκάκης, Τερεράκης.

 

Παρασκήνιο

Κόλα και Σαντσόλλι στις Βουκολιές

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Με δυο τερματοφύλακες αγωνίστηκε η Παλαιόχωρα κόντρα στον Ιδομενέα | pics

Συνεχίστε την ανάγνωση

Παρασκήνιο

“Κατασκόπευσε” Παλαιόχωρα ο Ζερβουδάκης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO