Connect with us

Χάντμπολ

Φαλτσέτας: Μας κοροϊδεύουν, σχεδόν Δεκέμβρης και δεν έχουμε ζεστό νερό

Ο Κυριάκος Φαλτσέτας μίλησε στο sportcaster.gr μετά τη νίκη του Ιδομενέα επί του Παπασιδέρη, χαρακτηρίζοντας σημαντική τη νίκη της ομάδας του, ωστόσο καυτηρίασε το γεγονός ότι οι παίκτες δεν έχουν την δυνατότητα να κάνουν μπάνιο με ζεστό νερό μετά τα ματς.

 

Ο Ιδομενέας επικράτησε με 41-32 του Παπασιδέρη, με τον Κυριάκο Φαλτσέτα που ήταν ο κορυφαίος του ματς με 14 γκολ, να αναφέρεται στο παιχνίδι και την δύσκολη νίκη της ομάδας του, αλλά και σε ένα ακόμη σημαντικό θέμα.

Ο αθλητής του Ιδομενέα, καυτηρίασε το γεγονός ότι στο κλειστό του Κλαδισού οι παίκτες δεν έχουν ζεστό νερό για να κάνουν μπάνιο μετά τους αγώνες τους, σημειώνοντας χαρακτηριστικά “Μας κοροϊδεύουν οι αντίπαλοι που δεν έχουμε ζεστό νερό”.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο sportcaster.gr:

Η νίκη μας ήταν πιο δύσκολη απ’ ότι φαίνεται στο σκορ, καθώς η αντίπαλη πρόκειται για την ομάδα που μας είχε νικήσει στην έδρα της οπότε είχαμε ένα έξτρα κίνητρο. Πρόκειται για μια νίκη που μας βάζει και μαθηματικά στα play off ανόδου. Το παιχνίδι ήταν από την αρχή ντέρμπι και το σκορ ξέφυγε στο δεύτερο ημίχρονο, νομίζω εκεί το “καθαρίσαμε” κυρίως μέσα από καλή άμυνα.

Θέλω να αναφέρω κάτι ακόμα, γιατί γίνονται αρκετά παράπονα από τις ομάδες που υποδεχόμαστε. Φτάνουμε στον Δεκέμβρη και το γήπεδο δεν έχει πετρέλαιο, με αποτέλεσμα να μην έχει ζεστό νερό. Μας κοροϊδεύουν οι αντίπαλοι που δεν έχουμε ζεστό νερό και δεν μπορούν να κάνουν ένα μπάνιο.  Και στο προηγούμενο παιχνίδι έγιναν παράπονα από τις γυναίκες, αλλά και τις αντίπαλες, αλλά είναι για όλους ένα σημαντικό θέμα, το οποίο έχει τεθεί στους αρμοδίους από τους φύλακες του γηπέδου,  αλλά ακόμα η κατάσταση δεν έχει αλλάξει.

Χάντμπολ

Δυο… ευκαιρίες για βαθμούς ο Ιδομενέας

Συνεχίστε την ανάγνωση

Χάντμπολ

Με Δόξα Βύρωνα ο Ιδομενέας και στόχο την επιστροφή στις νίκες

Συνεχίστε την ανάγνωση

Χάντμπολ

Το πρόγραμμα στον όμιλο του Ιδομενέα

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO