Connect with us

Α' ΕΠΣΧ

Αγγελάκης: Δυστυχώς δεν πήραμε ότι μας άξιζε

Ο Βαγγέλης Αγγελάκης παραχώρησε δηλώσεις στο sportcaster.gr στις οποίες ανέφερε πως η ομάδα του δεν πήρε αυτό που άξιζε στον αγωνιστικό χώρο, ενώ παράλληλα δήλωσε περήφανος για τους παίκτες του και την προσπάθεια τους.

 

Ο Παγχανιακός/ΔΑΑΟΧ λύγισε στο τελευταίο τέταρτο του ματς με τον Γρανίτη (2-0), με τον Βαγγέλη Αγγελάκη να στέκεται στην καταπληκτική, όπως την χαρακτήρισε, εμφάνιση των παικτών του, αλλά και στην καθοριστική για την εξέλιξη του ματς, αποβολή της ομάδας του στο 40′.

Αφού λοιπόν ανέφερε πως έγινε ένα ματς μεταξύ δύο ισοδύναμων ομάδων, εμφανίστηκε περήφανος για τους ποδοσφαιριστές του, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στον 15χρονο Γυπαράκη, που υπερασπίστηκε της εστία του Παγχανιακού/ΔΑΑΟΧ, για τον οποίο ανέφερε πως ενέπνεε εμπιστοσύνη στην υπόλοιπη ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο sportcaster.gr:

Στο σημερινό παιχνίδι, μεταξύ δύο ισοδύναμων ομάδων, δυστυχώς δεν πήραμε ότι μας άξιζε με βάση την καταπληκτική εμφάνιση όλων των παιδιών και τις μεγάλες ευκαιρίες που χάσαμε, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Καθοριστικό ρόλο έπαιξε και η κόκκινη κάρτα που δεχθήκαμε στο τέλος του πρώτου μέρους.

Ακόμα όμως και με παίκτη λιγότερο, τα παιδιά έκαναν τρομερή προσπάθεια, απέναντι σε έναν ποιοτικό αντίπαλο, με πολλαπλάσιο μπάτζετ, βάζοντας του για 90 λεπτά πολύ δύσκολα. Σήμερα, δείξαμε σαν ομάδα ότι δεν υστερούμε σε τίποτα, από ομάδες που έχουν μοναδικό στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος για την σημερινή προσπάθεια όλων των παιδιών και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Τους ευχαριστώ γιατί με έκαναν και έφυγα περήφανος και γεμάτος από το γήπεδο.

Επίσης, θα ήθελα να δώσω πολλά συγχαρητήρια στον τερματοφύλακα της ομάδας μας, Γυπαράκη, που παρά το ότι είναι 15 χρονών, έδειξε ότι διαθέτει πλούσιο ταλέντο και την ικανότητα να αγωνίζεται σε ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι και να εμπνέει εμπιστοσύνη στην ομάδα. Εύχομαι να συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο και αγάπη για αυτό που κάνει και να εκπληρώσει τους στόχους και τα όνειρα του.

Καλή συνέχεια και στην ομάδα του Γρανίτη και να εκπληρώσουν τους στόχους που έχουν.

ΕΠΣΧ

Οι παίκτες που συμπλήρωσαν κάρτες και τιμωρούνται με μία αγωνιστική στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΧ

Συνεχίστε την ανάγνωση

ΕΠΣΧ

Οι ποινές της Πειθαρχικής Επιτροπής

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Ο Κουκουράκης σφυρίζει το μεγάλο ντέρμπι

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO