Connect with us

Χανιά

Μαναρώλης: Θα είμαστε αυτοί που πρέπει με την Καλαμάτα |video

Ο Νίκος Μαναρώλης αναφέρθηκε στο παιχνίδι με την Καλαμάτα την Κυριακή (27/11) για το οποίο σχολίασε πως η ομάδα του θα είναι έτοιμη, ενώ συμπλήρωσε η πειθαρχία των ποδοσφαιριστών στο πλάνο της ομάδας, θα παίξει καθοριστικό ρόλο.

 

Τα Χανιά υποδέχονται την Κυριακή στα Περιβόλια την Καλαμάτα, για την 4η αγωνιστική της Super League 2, με τον Νίκο Μαναρώλη να παραχωρεί δηλώσεις, στις οποίες αναφέρθηκε στη νίκη επί της Επισκοπής και στην αισιοδοξία που εκείνη έφερε στο στρατόπεδο των “μπλε”.

Επιπλέον, στάθηκε στην πειθαρχία των ποδοσφαιριστών του στο πλάνο της ομάδας, κάτι που εφόσον ακολουθήσουν οι ποδοσφαιριστές, θα αναζητήσει το αποτέλεσμα, έχοντας και την στήριξη του κόσμου, σε ένα παιχνίδι που ο Νίκος Μαναρώλης θέλει να δει κυρίαρχη την ομάδα του.

Πιο συγκεκριμένα ο υπηρεσιακός προπονητής της ομάδας των Χανίων που έχει αναλάβει την καθοδήγηση μαζί με τον Σταύρο Λαμπράκη, ανέφερε: «Η νίκη επί της Επισκοπής, σε συνδυασμό με την αγωνιστική εικόνα μας γεμίζει αισιοδοξία. Τώρα έχουμε μπροστά μας ένα νέο παιχνίδι με την Καλαμάτα για το οποίο θέλουμε να στηριχθούμε σε κάποιες βασικές αρχές που έχουμε θέσει από την αρχή της προετοιμασίας. Θα πάμε με το ίδιο σκεπτικό που είχαμε στο ματς με την Επισκοπή και θεωρώ ότι θα είμαστε αυτοί που πρέπει».

Για το που θα κριθεί η αναμέτρηση με την Καλαμάτα ο Νίκος Μαναρώλης σημείωσε: «Σε μεγάλο ποσοστό θα κριθεί στο βαθμό που θα είμαστε πιστοί στο πλάνο μας. Στον αγώνα με την Επισκοπή η εφαρμογή του πλάνου μας, η ανταπόκριση και η αγωνιστική πειθαρχία που άγγιξαν χωρίς ίχνος υπερβολής το 100%, ήταν το κλειδί της νίκης μας. Αυτό για μένα είναι σημαντικό όσον αφορά την εικόνα και φυσικά το αποτέλεσμα. Σε αυτά θα βασιστούμε και αυτή τη φορά. Στην αγωνιστική πειθαρχία δηλαδή, στη διάθεση που θα βγάλουν τα παιδιά, που είμαστε σίγουροι ότι και πάλι θα είναι μεγάλη και στις κερδισμένες μονομαχίες. Πιστεύω ότι το πλάνο που έχουμε διαλέξει για το συγκεκριμένο παιχνίδι, το οποίο θα έχει διαφοροποιήσεις σε σχέση με το προηγούμενο, θα τηρηθεί πιστά και στο τέλος θα έχουμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα».

Καταλήγοντας ο Νίκος Μαναρώλης ανέφερε: «Παίζοντας μπροστά στο κόσμο μας θα έχουμε σίγουρα άλλη ώθηση, αλλά αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του αγώνα για να ευχαριστήσουμε και τους φιλάθλους μας. Σίγουρα πάντως θα είμαστε η ομάδα που θα ζητήσει πολλά πράγματα μέσα στον αγώνα και που θα ζητήσει το αποτέλεσμα».

Δείτε και σε βίντεο τις δηλώσεις του Νίκου Μαναρώλη:

 

 

Χανιά

Με το βλέμμα στραμμένο στον Ιωνικό

Συνεχίστε την ανάγνωση

Χανιά

Αυξημένο ενδιαφέρον για τα εισιτήρια με Ιωνικό – Ξεκινάει αύριο (19/04) η προπώληση

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ακαδημίες

Οι Ακαδημίες ανταποκρίνονται στο κάλεσμα των Χανίων για το ντέρμπι με τον Ιωνικό!

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO