Connect with us

Α' ΕΠΣΧ

Χατζηλιόντας στο sportcaster: Για μένα δεν είναι έκπληξη η πορεία μας

Ο Ανδρέας Χατζηλιόντας παραχώρησε συνέντευξη στο sportcaster.gr στην οποία αναφέρθηκε στο προσεχές ντέρμπι με τον Άρη Σούδας, ενώ επιπλέον σχολίασε την πορεία του Νέου Κισσαμικού, την επιστροφή του στο Καστέλι, το οικογενειακό κλίμα της ομάδας, αλλά και το φετινό ανταγωνιστικό πρωτάθλημα στην Α’ ΕΠΣ Χανίων.

 

Ο Νέος Κισσαμικός είναι η μόνη “απόλυτη” ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς σε 6 παιχνίδια μετρά ισάριθμες νίκες, έχοντας εντυπωσιάσει με την έως τώρα πορεία του, με δεδομένο πως πρόκειται για νεοφώτιστη ομάδα στην Α’ ΕΠΣ Χανίων. Βέβαια, η πορεία που διαγράφει ο Νέος Κισσαμικός, δεν αποτελεί έκπληξη για τον Ανδρέα Χατζηλιώντα, που αναφέρθηκε σε ένα κράμα έμπειρων και ταλαντούχων ποδοσφαιριστών, αλλά το σημαντικότερο για εκείνον, είναι το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα.

Ο έμπειρος μέσος, που επέστρεψε μετά από αρκετά χρόνια, ωστόσο σημειώνει πως βρήκε οικεία πρόσωπα και πως απολαμβάνει το να παίζει στο Καστέλι και για τον κόσμο της ομάδας, που είναι πάντα δίπλα στους παίκτες. Επιπλέον, στάθηκε στην εξαιρετική χημεία που υπάρχει στην ομάδα και… αποκάλυψε το δυνατό της όπλο.

“Για πολλούς αποτελεί έκπληξη η πορεία μας φέτος, ίσως γιατί είμαστε νεοφώτιστοι, όχι όμως για μένα”

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο sportcaster.gr:

Για το ματς με τον Άρη Σούδας:

Σίγουρα ξέρουμε πως θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, όπως και τα προηγούμενα, o Άρης Σούδας είναι από τις δυνατές ομάδες της κατηγορίας, ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε. Εμείς πάμε συγκεντρωμένοι για να πάρουμε τη νίκη, θα είναι ένα πάρα πολύ δυνατό ματς, που νομίζω θα κριθεί τη δύναμη.

Για την πορεία και το “απόλυτο” του Νέου Κισσαμικού:

Γενικά μας ευχαριστεί πάρα πολύ η μέχρι τώρα πορεία μας, για μένα ωστόσο δεν αποτελεί έκπληξη, γιατί ξέρω την ομάδα και τους παίκτες που έχουμε, αλλά και τον τρόπο που δουλεύουμε. Σε εμένα δεν προκαλεί καμία εντύπωση το ξεκίνημα μας. Κάποιοι ίσως να μην μας περίμεναν, γιατί είμαστε νεοφώτιστοι στην κατηγορία. Έχουμε ένα κράμα νέων και έμπειρων ποδοσφαιριστών και έχουμε πολύ καλό κλίμα στην ομάδα. Γενικά υπάρχουν πολλοί νέοι ταλαντούχοι παίκτες που μπορούν να διαπρέψουν.

Είμαστε μια οικογένεια στην, από παίκτες, προπονητές, φιλάθλους, είμαστε όλοι μαζί. Επειδή έχω ξαναπεράσει από την ομάδα, πάντα ήταν έτσι, με εξαιρετικό κλίμα στα αποδυτήρια, αλλά και έξω από αυτά. Αυτό είναι το παν στην ομάδα, αυτό το οικογενειακό κλίμα που έχουμε και βγαίνει νομίζω πως αυτό βγαίνει και στο γήπεδο.

“Το δυνατό μας σημείο είναι το κέντρο και η επίθεση μας – Όπλο για την ομάδα η στήριξη του κόσμου”

Για το εξαιρετικό “δέσιμο” κέντρου και επίθεση και το δυνατό σημείο του Ν. Κισσαμικού:

Θα έλεγα ότι όλος ο κορμός μας είναι πολύ δυνατός, αλλά κυρίως όσον αφορά το κέντρο και την επίθεση έχουμε ταιριάξει πάρα πολύ καλά. Είμαστε πολύ δεμένοι, ξέρουμε πλέον πολύ καλά ο ένας τον άλλο και έχουμε βρει πολύ καλή χημεία. Μετά τα φιλικά στο ξεκίνημα της χρονιάς, που χρειαστήκαμε λίγο χρόνο για να γνωριστούμε, πλέον ο ένας παίζει για τον άλλο και νομίζω πως αυτό φαίνεται στο γήπεδο. Νομίζω πως το κέντρο και η επίθεση μας είναι πολύ καλή και έχουμε βρει τα “κουμπιά” μας, όχι ότι η άμυνας μας υστερεί, αλλά αυτό είναι νομίζω πως είναι το δυνατό μας σημείο.

Για τους στόχους της ομάδας:

Δεν έχουμε θέσει κάποιον στόχο, είχαμε πει από την αρχή πως θέλουμε να σωθούμε όσο πιο γρήγορά γίνεται και να ευχαριστιόμαστε όλα τα ματς. Αυτό κάνουμε έως τώρα και μας πάει πολύ καλά. Σε όλα τα παιχνίδια ματώνουμε η φανέλα, δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Πλέον έχουμε αρχίσει να το πιστεύουμε, και φυσικά είναι σημαντικό το ότι παίζουμε χωρίς να υπάρχει πίεση. Το πιο σημαντικό για μένα είναι ότι έχουμε ξανά στο πλευρό μας τον κόσμο, καθώς ο κόσμος του Κισσαμικού ήταν πάντα όπλο για την ομάδα.

Για την επιστροφή του στο Καστέλι:

Νιώθω σα να μην πέρασε μια μέρα. Βρήκα ίδια πράγματα, βρήκα φίλους και γνωστούς και ξαναήρθα στην ομάδα μετά από αρκετά χρόνια και τα πράγματα κυλάνε ωραία. Ξέρω το μέρος, ξέρω τον κόσμο και το απολαμβάνω. 

Για το φετινό πρωτάθλημα:

Μου αρέσει πάρα πολύ το φετινό πρωτάθλημα, είναι πάρα πολύ ανταγωνιστικό και  οι μισές, αν όχι παραπάνω ομάδες του πρωταθλήματος είναι πάρα πολύ καλές. Μακάρι να συνεχίσουν έτσι όλες οι ομάδες, να υπάρχει υγιής ανταγωνισμός και μακάρι όλες τους, να πετύχουν τους στόχους που έχουν θέσει για τη φετινή χρονιά.

Για αυτές που έχει ξεχωρίσει έως τώρα:

Ο Απόλλωνας παίζει πολύ ωραίο ποδόσφαιρο, τον είδα στο μεταξύ μας ματς, έχω δει τον Γρανίτη, αν και δεν έχουμε παίξει ακόμη. Απ’ ότι φαίνεται, ο Άρης Σούδας δείχνει να είναι καλή ομάδα, ο Μινώταυρος, η ΑΕ Κυδωνίας, δε ξέρω αν ξεχνάω κάποια ακόμη, αλλά 6-7 ομάδες νομίζω ότι ξεχωρίζουν λίγο παραπάνω από τις υπόλοιπες.

 

Α' ΕΠΣΧ

Κερδισμένος ο Βαρουξάκης στη κούρσα

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Σπάθα: Κατακρίνουμε τις ακραίες συμπεριφορές ορισμένων φιλάθλων

Συνεχίστε την ανάγνωση

Παρασκήνιο

“Μάτια” από Γρανίτη και Νέο Κισσαμικό στο ντέρμπι

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO