Connect with us

Χανιά

Ταξιδεύουν μέχρι την Γαλλία ελέω… Γιαμπερέ |pics

Μέχρι την Γαλλία θα “ταξιδέψουν” τα Χανιά και ο λόγος είναι ένας Γάλλος δημοσιογράφος, που ταξίδεψε από το Μπορντό και έφτασε μέχρι το προπονητικό κέντρο της Μοναχής Ελιάς, για χατίρι του Σεντρίκ Γιαμπερέ.

 

Μέχρι την Γαλλία θα ακουστεί το όνομα της ΠΑΕ Χανιά, λόγω του πολύπειρου κεντρικού της αμυντικού, Σεντρίκ Γιαμπερέ. Πριν από λίγες μέρες, ο Γάλλος δημοσιογράφος Κριστόφ Μονζιέ, που εργάζεται στο ραδιοφωνικό σταθμό ARL του Μπορντό, βρέθηκε στα Χανιά και στο προπονητικό κέντρο της Μοναχής Ελιάς, για να πάρει συνέντευξη από τον 32χρονο αμυντικό των “μπλε” και να καταγράψει τις εντυπώσεις του από την νέα πρόκληση της καριέρας του.

Μονζιέ και Γιαμπερέ γνωρίζονται αρκετά χρόνια, από την εποχή που ο αμυντικός των Χανίων αγωνιζόταν στην Μπορντό, ενώ ο Γάλλος δημοσιογράφος, ήταν αυτός που είχε πάρει την πρώτη συνέντευξη από τον Γιαμπερέ στο ξεκίνημα της καριέρας του.

Η ενημέρωση των Χανίων:

Μέχρι τη Γαλλία θα ταξιδέψει το όνομα της ομάδας μας, απόδειξη ότι τα Χανιά μέρα με τη μέρα ενισχύουν την δυναμική τους και το brand name τους ακόμα και εκτός συνόρων.

Πριν από λίγες μέρες ένας Γάλλος δημοσιογράφος βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο της Μοναχής Ελιάς για το… χατίρι του ποδοσφαιριστή της ομάδας Σεντρίκ Γιαμπερέ.

Ο Christophe Monzie ο οποίος εργάζεται στο ραδιοφωνικό σταθμό ARL του Μπορντό βρέθηκε στα Χανιά προκειμένου να μιλήσει με τον πολύπειρο αμυντικό των Χανίων και να καταγράψει τις εντυπώσεις του από την νέα πρόκληση της καριέρας του.

Οι δυο τους γνωρίζονται αρκετά χρόνια και συγκεκριμένα από την εποχή που ο 32χρονος σέντερ μπακ της ομάδας μας αγωνιζόταν στη Μπορντό.
Μάλιστα ήταν αυτός που είχε πάρει την πρώτη συνέντευξη από τον Γιαμπερέ στο ξεκίνημα της καριέρας του.

Η ΠΑΕ Χανιά ευχαριστεί θερμά τον Christophe Monzie για το ενδιαφέρον του και τον περιμένουμε ξανά να τον φιλοξενήσουμε στη πόλη μας.

Χανιά

Φορτσάρουν για Καλαμάτα – Την Παρασκευή αναχωρεί η αποστολή

Συνεχίστε την ανάγνωση

Σούπερ Λιγκ 2

Στήριξε την υποψηφιότητα Σταμούλη ο Ροκάκης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Χανιά

Ανακοίνωση τα Χανιά για προλάβουν τη(ον)… Φωτιά

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO