Connect with us

Μουντιάλ 2022

Σοκ για Γερμανία, 2-1 από Ιαπωνία και νέο “μπαμ”

Ακόμα μια έκπληξη στο Μουντιάλ του Κατάρ με την Ιαπωνία να υποχρεώνει σε ήττα την Γερμανία (1-2), η οποία μάλιστα προηγήθηκε στο σκορ

 

Η Ιαπωνία έκανε την μεγάλη ανατροπή και κέρδισε με 2-1 τη Γερμανία στο Μουντιάλ. Οι Ιάπωνες μπορεί να έμειναν πίσω στο σκορ, να πέρασαν δύσκολες στιγμές στην άμυνά τους αλλά χτύπησαν σε καίρια σημεία και πήραν μία πάρα πολύ μεγάλη νίκη.

Το φαβορί προηγήθηκε με πέναλτι του Γκιντογάν στο 33΄, έχασε σωρεία ευκαιριών για να «τελειώσει» το ματς και το πλήρωσε. Δύο παίκτες που αγωνίζονται στην Bundesliga και μπήκαν ως αλλαγή, ο Ντοάν της Φράιμπουργκ στο 75΄ και ο Ασάνο της Μπόχουμ στο 83΄, οδήγησαν τους «μπλε σαμουράι» στη μεγάλη ανατροπή και στη νίκη με 2-1, βάζοντας… φωτιά στον 5ο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η «μάνσαφτ» ξεκινά για δεύτερη σερί φορά με ήττα τις υποχρεώσεις της στη διοργάνωση και πλέον ελπίζει η προσπάθειά της να μην έχει την ίδια κατάληξη, καθώς το 2018, αφότου έχασε στην πρεμιέρα από το Μεξικό, ηττήθηκε και από τη Νότια Κορέα και αποκλείστηκε στη φάση των ομίλων.

Μουντιάλ 2022

Το καταπληκτικό video της Αργεντινής με τον Άγιο Λιονέλ για το Μουντιάλ!

Συνεχίστε την ανάγνωση

Μουντιάλ 2022

Αποθέωση στο Μπουένος Άιρες για τους πρωταθλητές κόσμου!

Συνεχίστε την ανάγνωση

Μουντιάλ 2022

Η Αργεντινή είναι Πρωταθλήτρια Κόσμου | Η απονομή

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO