Connect with us

Α' ΕΠΣΧ

Λαμπιθιανάκης: Ξέραμε ότι θα δικαιωθούμε κάποια στιγμή

ΛΑΜΠΙΘΙΑΝΑΚΗΣ

Ο Πανακρωτηριακός κατάφερε σε ένα δύσκολο ματς απέναντι στον Παγχανιακό/ΔΑΑΟΧ τελικά να πάρει τη νίκη με 1-0, με τον τεχνικό της ομάδας Γιώργο Λαμπιθιανάκη σε δηλώσεις του στο sportcaster.gr να στέκεται στην πολυπόθητη νίκη, τονίζοντας ότι η βαθμολογική συγκομιδή της ομάδας δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική εικόνα των παιχνιδιών που έχουν δώσει έως τώρα.

 

 

Η ομάδα του Ακρωτηρίου επιβλήθηκε με 1-0 επί του Παγχανιακού/ΔΑΑΟΧ στα Καθιανά για την 1η εξ αναβολής αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΧ.

Ο Δημητρίου ήταν ο χρυσός σκόρερ της αναμέτρησης, ο οποίος χάρισε την πρώτη φετινή νίκη στην ομάδα του Πανακρωτηριακού.

Ωστόσο, ο Γ. Λαμπιθιανάκης εξέφρασε την ικανοποίησή του από την προσπάθεια που κατέβαλαν οι ποδοσφαιριστές του, δίνοντάς τους συγχαρητήρια για την σημερινή τους εμφάνιση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γ. Λαμπιθιανάκη στο sportcaster.gr:

Το παιχνίδι ξεκίνησε πολύ νευρικά για εμάς γιατί σε αντίθεση με τον αντίπαλο είχαμε και το άγχος για την πρώτη πολυπόθητη νίκη. Είχαμε την κυκλοφορία της μπάλας και η ομάδα του Παγχανιακού/ΔΑΑΟΧ έψαχνε την κόντρα. Κινδυνέψαμε μόνο σε ένα σουτ στην αρχή και μετά είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού χωρίς όμως να μπορούμε να βρούμε μια σωστή τελική πάσα ώστε να σκοράρουμε.

Μιλήσαμε στην ανάπαυλα, ηρεμήσαμε, διορθώσαμε τακτικά λάθη του πρώτου ημιχρόνου και μέχρι να πετύχει αυτό το πανέμορφο τέρμα ο Οδυσσέας ήμασταν κυρίαρχοι στο ματς και δημιουργούσαμε πάρα πολλές επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά στην αντίπαλη εστία με 2-3 από αυτές να γίνονται και καλές ευκαιρίες. Το παιχνίδι για 30 λεπτά παίχτηκε στο επιθετικό μας τρίτο. Με το που σκοράραμε η εικόνα του ματς άλλαξε. Λίγο το άγχος μας για την πρώτη νίκη, το ένστικτο της “επιβίωσης” και ταυτόχρονα η ικανότητα του αντιπάλου κινδυνέψαμε σε 3 φάσεις αλλά εκεί μίλησε η ποιότητα του τερματοφύλακα μας που παρά το νεαρό της ηλικίας του πλέον θεωρείται έμπειρος για την κατηγορία. Βρήκαμε και εμείς ευκαιρίες στη μετάβαση που δεν τις αξιοποιήσαμε. Θεωρώ βάσει της εικόνας συνολικά του παιχνιδιού δίκαιη τη νίκη μας.

Για το πόσο σημαντική είναι αυτή η νίκη:
Σίγουρα μας χαροποιεί η πρώτη φετινή μας νίκη αλλά ξέραμε ότι θα δικαιωθούμε κάποια στιγμή καθώς η βαθμολογική μας συγκομιδή δεν αντικατοπτρίζει την αληθινή εικόνα των ματς που έχουμε δώσει.

Δυστυχώς έχουμε αρκετά προβλήματα από την αρχή της σεζόν, λόγω της μεγάλης αποχής και της παρατεταμένης προετοιμασίας, όπως οι περισσότερες ομάδες άλλωστε και γνωρίζουμε καλύτερα από τον καθένα την ποιότητα μας και ποιοι είναι οι υψηλοί στόχοι που έχουμε θέσει.

Σε ένα τόσο δύσκολο πρωτάθλημα θα πρέπει να έχεις διάρκεια, ομοιογένεια και να είσαι οικογένεια. Εμείς έχουμε τα δύο τελευταία σε πλεόνασμα οπότε ψάχνουμε να βρούμε τη διάρκεια. Ο χρόνος δουλεύει υπέρ μας.

Το σχόλιο του τεχνικού του Πανακρωτηριακού για το επόμενο ματς με τον Ιδομενέα:
Προφανώς για να τελειώσει καλά αυτή η εβδομάδα θα πρέπει να πάρουμε τους τρείς βαθμούς με τον Ιδομενέα, που εκτός τη δυσκολία που θα υπάρχει λόγω της ποιότητας του αντιπάλου θα έχουμε να διαχειριστούμε και την κόπωση από το σημερινό παιχνίδι.

Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την σημερινή τους εμφάνιση, τα αξίζουν.

Τέλος, να ευχηθώ στον Βαγγέλη Αγγελάκη και τον Παγχανιακό/ΔΑΑΟΧ τα καλύτερα για τη συνέχεια και πολλά συγχαρητήρια για την ποιότητα που βγάζουν σε αυτό το ξεκίνημα.

Α' ΕΠΣΧ

Ο Κουκουράκης σφυρίζει το μεγάλο ντέρμπι

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Παρθενικό γκολ με τον Ιδομενέα ο Χαϊνταράι -Το μπράβο της ομάδας

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Βγαίνουν οι αντίπαλοι του πρωταθλητή Χανίων για την άνοδο!

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO