Connect with us

Σούπερ Λιγκ

Επιστροφή Βασιλαντωνόπουλου στη Λαμία

Η επιστροφή του Σταύρου Βασιλαντωνόπουλου στη Λαμία είναι πλέον γεγονός.

 

Μετά από μια τριετία ο  Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος επέστρεψε στη Λαμία. Ο 30χρονος αμυντικός είχε μείνει ελεύθερος από τον Ατρόμητο το καλοκαίρι με την Λαμία που αναζητά ενίσχυση να μην χάνει την ευκαιρία για να τον επαναφέρει στο ρόστερ της. Ο Βασιλαντωνόπουλος είχε αγωνιστεί στη Λαμία την διετία 2017-2019, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε σε ΑΕΚ, Γκόρνικ στη Πολωνία και Ατρόμητο.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή στην ομάδα μας του ποδοσφαιριστή, Σταύρου Βασιλαντωνόπουλου.

Ο 30χρονος δεξιός μπακ ο οποίος έμεινε ελεύθερος το καλοκαίρι από τον Ατρόμητο είχε αγωνιστεί ξανά στην ομάδα μας την διετία 2017-2019, με την οποία τότε είχε σημειώσει 67 συμμετοχές με 3 γκολ και 7 ασίστ.
Τον καλωσορίζουμε ξανά στην ομάδα μας και του ευχόμαστε να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες!», αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ Λαμία.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο παίκτης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

«Επιστροφή για μένα σε ένα πολύ γνώριμο και οικείο περιβάλλον και ταυτόχρονα μια νέα αρχή για την ομάδα. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια, από εδώ και πέρα μόνο πράξεις και όλοι μαζί να επιτύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει».

Ποδόσφαιρο

Kύκλωμα στοιχηματισμού: Τουλάχιστον 30 οι εμπλεκόμενοι από Super League 1 – Super League 2!

Συνεχίστε την ανάγνωση

Κρητικοί εκτός... Κρήτης

Στάικος: Κωνσταντέλιας και Κουλιεράκης έχουν ξεχωρίσει

Συνεχίστε την ανάγνωση

Κρητικοί εκτός... Κρήτης

Οι Παοκτζήδες… μίλησαν: MVP ο Κουλιεράκης!

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO