Connect with us

Β' ΕΠΣΧ

Χασακής: Χαρούμενος που είμαι 1ος σκόρερ, στόχος να βοηθήσω την ομάδα

Ο Πάρης Χασακής μετά το χατ τρικ που σημείωσε στο παιχνίδι της Κυριακής (20/11) με τον Τιτάν, ανέβηκε στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ στην Β’ ΕΠΣ Χανίων και μιλώντας στο sportcaster.gr σχολίασε την πρωτιά του, τονίζοντας πως αυτό που θέλει, είναι να βοηθήσει την ομάδα του – Ποια ομάδα βλέπει για άνοδο.

 

Ο Πάρης Χασακής διανύει την 2η χρονιά του στην Ασπίδα και φέτος έχει ξεκινήσει δυναμικά στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας, καθώς στις πρώτες 5 αγωνιστικές, έχει βρει δίχτυα 8 φορές, επίδοση που τον έφερε στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ.

Ο 21χρονος επιθετικός της Ασπίδας, αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τον Τιτάν, στο οποίο σημείωσε χατ τρικ, ενώ επιπλέον δήλωσε χαρούμενος που είναι 1ος στην λίστα με τους σκόρερ, αλλά αυτό που έχει περισσότερη σημασία, είναι να βοηθήσει την ομάδα του.

Τέλος, σχολίασε το φετινό ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣ Χανίων, σημειώνοντας πως δίνει προβάδισμα στον Ποσειδώνα Τσικαλαριών, για την μια από τις δύο θέσεις που οδηγούν στην Α’ Κατηγορία των Χανίων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο sportcaster.gr:

Για τη νίκη επί του Τιτάν:

Παίξαμε σε μία πολύ δύσκολη έδρα, στο πρώτο ημίχρονο δεν μας βόλεψε, ο αντίπαλος πήγε το ματς στην δύναμη και στον αέρα, κάτι που δεν μας ταιριάζει σαν ομάδα. Δεν είναι το δικό μας παιχνίδι αυτό, δεν μας βγήκε το πρώτο ημίχρονο. Αντιθέτως, στο δεύτερο ημίχρονο με κάποιες εσωτερικές αλλαγές που κάναμε, δυναμώσαμε την επίθεση μας, βρήκαμε τα πατήματα μας και με κάποιες πολύ ωραίες συνεργασίες και ωραίο ποδόσφαιρο φτάσαμε στο πρώτο γκολ. Από εκεί και πέρα ο αντίπαλος αναγκάστηκε να ανοιχτεί, στην συνέχεια ξεκλειδώσαμε την αντίπαλη άμυνα και φτάσαμε σε 2ο, 3ο και 4ο γκολ.

Για το γεγονός ότι βρίσκεται στην 1η θέση του πίνακα των σκόρερ:

Σημασία δεν έχει που είμαι πρώτος σκόρερ, ναι μεν είμαι χαρούμενος, αλλά αυτό που έχει περισσότερη σημασία για μένα, είναι να βοηθάω την ομάδα μου. Θέλω τα γκολ που πετυχαίνω να έχουν αντίκτυπο και στην ομάδα.

Για τον στόχο του, αλλά και εκείνον της Ασπίδας:

Ο προσωπικός μου στόχος είναι να βοηθήσω την ομάδα μου, να προσπαθώ με την παρουσία μου στο γήπεδο, να κάνω ότι χρειάζεται η ομάδα μου. Σε ομαδικό επίπεδο, θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται και παιχνίδι με το παιχνίδι να βελτιωνόμαστε και να δείχνουμε καλά στοιχεία μας στο παιχνίδι, κάτι που δείξαμε και στα δύο τελευταία μας παιχνίδια.

Για το φετινό πρωτάθλημα και την ομάδα που ξεχωρίζει:

Επειδή πέρυσι αγωνίστηκα στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος, που υπήρχαν ήδη ομάδες που ήταν με το ένα πόδι στην 1η κατηγορία. Φέτος είναι αρκετά ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα, είναι πιο δύσκολο. Είναι αρχή του πρωταθλήματος και βλέπουμε μεγάλες ανατροπές και πολύ δύσκολα παιχνίδια. Νομίζω πως αυτό θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος.

Νομίζω πως σαν ομάδα, ξεχωρίζει λίγο περισσότερο από τις υπόλοιπες ο Ποσειδώνας Τσικαλαριών, με αρκετούς ποιοτικούς και έμπειρους ποδοσφαιριστές και νομίζω πως θα είναι μια από τις δύο ομάδες που θα πάρει την άνοδο στην 1η κατηγορία, λόγω και του ξεκινήματος που έχει κάνει με το 5 στα 5.

 

 

Β' ΕΠΣΧ

Κουκλάκης στο ντέρμπι παραμονής

Συνεχίστε την ανάγνωση

Β' ΕΠΣΧ

Επίσκεψη Υπευθύνων Δικτύου Ακαδημιών ΑΕΚ στην Α.Π. Σούδας | pics

Συνεχίστε την ανάγνωση

Παρασκήνιο

“Χαζομπαμπάς” ο Μπολάνης, οι ευχές του Θησέα

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO