Connect with us

Χανιά

Mανάλης: Όταν φεύγει ένας προπονητής φταίμε και οι παίκτες – Δείξαμε αντίδραση μετά την πρεμιέρα | video

Χανιά-Επισκοπή

Ο Γιώργος Μάναλης άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη των Χανίων και μετά το τέλος του αγώνα με πολύ ωραία τοποθέτηση αναφέρθηκε και στο διαζύγιο με τον Σπύρο Μπαξεβάνο αλλά και τα “πρέπει” που υπήρχαν για τη νίκη επί της Επισκοπής.

 

Ο έμπειρος επιθετικός έκανε “σεφτέ” στα γκολ σε επίσημο παιχνίδι με την φανέλα των Χανίων” και αναφέρθηκε σε μια σειρά από θέματα που αφορούν την ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Μάναλης: “Το πρώτο μου επίσημο γκολ με την ομάδα και για αυτό είναι σημαντικό και ήρθε σε μια στιγμή μετά από μια ήττα που συνοδεύτηκε από όχι και τόσο καλή εμφάνιση. Όλες οι συγκυρίες ήταν πάρα πολύ δύσκολες όμως ήταν μια καλή ευκαιρία ώστε να ανατρέψουμε το μέτριο ξεκίνημα που κάναμε. Μπήκαμε στο γήπεδο και δεν ξέρω αν ήμασταν άτυχοι ή όχι όταν χάσαμε την κλήρωση για την εστία και όταν προηγείσαι με κόντρα τον άνεμο τότε σου δίνει ένα σημαντικό μπουστάρισμα για την συνέχεια. Ο αγωνιστικός χώρος ήταν καλός όμως πιστεύω πως εμείς δημιουργήσαμε ευκαιρίες, ήμασταν συγκεντρωμένοι. Ξέρουμε ότι δεν φταίει πάντα ο προπονητής, φταίμε και εμείς οι παίκτες και κανέναν δεν χαροποίησε αυτό το γεγονός. Η ομάδα είναι πολύ οργανωμένη, παρέχει όλα τα εχέγγυα στους παίκτες και έπρεπε να δείξουμε αντίδραση. Δείξαμε αντίδραση, είναι μια καλή αρχή για να προχωρήσουμε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση”.

Χανιά

Δεν φωνάζουν μόνο τα Χανιά για Φωτιά, ωρύεται και ο Μπέος! – Το δηκτικό σχόλιο Βρέντζου

Συνεχίστε την ανάγνωση

Χανιά

Τσιακίρης: Να σηκώσουμε κεφάλι | video

Συνεχίστε την ανάγνωση

Χανιά

Λεμονής: Να δείξουμε ότι η ομάδα μας δεν διεκδικεί τυχαία την άνοδο | video

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO