Connect with us

Β' ΕΠΣΧ

Κέρδισε 3-0 τον Κρ. Αστέρα και έμεινε μόνος πρώτος ο Ποσειδώνας

Ο Ποσειδώνας Τσικαλαριών ήταν ο νικητής στο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής στην Β’ ΕΠΣ Χανίων, καθώς επικράτησε με 3-0 του Κρητικού Αστέρας και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτέλεσματα της αγωνιστικής, έμεινε μόνος πρώτος στην βαθμολογία.

 

Ντέρμπι και κορυφή πήρε ο Ποσειδώνας Τσικαλαριών, που κέρδισε με 3-0 τον Κρητικό Αστέρα και πέτυχε την 5η του νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια, ενώ από την άλλη αυτή ήταν η πρώτη απώλεια βαθμών για τους φιλοξενούμενους.

Η ομάδα του Γιώργου Ζερβουδάκη μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 8ο λεπτό της συνάντησης με τον Κοσμαδάκη να χρίζεται σκόρερ, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Μητσώνη, με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 50′ ο Κώστας Τσίτας σκόραρε για 5ο διαδοχικό ματς, γράφοντας το 2-0 με κοντινό πλασέ, έπειτα από ασίστ του Μητσώνη. Ο Κρητικός Αστέρας έχασε τεράστια ευκαιρία στο 72′ να ξαναμπεί στην διεκδίκηση ενός θετικού αποτέλέσματος, όταν ο Λίτσι βγήκε στην αντεπίθεση, προσπάθησε να λόμπα να κερδίσει τον Λουλουδάκη, με την μπάλα να περνά ελάχιστα άουτ.

Το τελικό 3-0 έγραψε ο Μιχαλόπουλος στο 78′, σε φάση για την οποία υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες των παικτών του Κρητικού Αστέρα στον βοηθό της συνάντησης.

Ποσειδώνας Τσικαλαριών – Κρητικός Αστέρας 3-0

Γήπεδο: Νεροκούρου
Διαιτητής: Κανελάκης
Βοηθοί: Μαρκετάκης – Μπαντά
Σκόρερ: 8′ Κοσμαδάκης, 50′ Τσίτας Κ., 78′ Μιχαλόπουλος
Συνθέσεις:

Ποσειδώνας Τσικαλαριών (Γιώργος Ζερβουδάκης): Λουλουδάκης, Μαγγέλας, Κοκκινιάς, Κοσμαδάκης (81′ Κούσι), Καραγιαννίδης, Μίχος, Τσίτας Π. (76′ Σκευοφύλαξ), Βροντάκης Α., Μιχαλόπουλος, Μητσώνης (75′ Στυλιανάκης), Τσίτας Κ .

Κρητικός Αστέρας (Χρήστος Τραχανατζής): Κουκουλάς, Δημητρίου, Σανδαλάκης (68′ Μουτσογκλάβα), Ντάλλας (81′ Σκουλάκης), Μπαλλίου, Οικονομόπουλος, Ζολώτας (76′ Γκέκας Π.), Αρζίδης, Γκέκας Δ. (68′ Μαντσέλλι), Ρικουνάκης, Λίτσι.

Β' ΕΠΣΧ

Δοκιμασία στα Καθιανά για Αμιλλα

Συνεχίστε την ανάγνωση

ΕΠΣΧ

Οι παίκτες που συμπλήρωσαν κάρτες και τιμωρούνται με μία αγωνιστική στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΧ

Συνεχίστε την ανάγνωση

Β' ΕΠΣΧ

Το ποινολόγιο της ΕΠΣΧ

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO