Connect with us

Α' ΕΠΣΧ

“Μίλησε” στο τελευταίο εικοσάλεπτο ο Άρης Σούδας, 2-0 τον Θησέα

Με δύο γκολ μέσα σε τέσσερα λεπτά, ο Άρης Σούδας κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του μαχητικού Θησέα και έφτασε στο τρίποντο, που τον έφερε μόνο στην 3η θέση της βαθμολογίας.

 

Τσίγκας και Ροκάκης μέσα σε διάστημα μόλις 4 λεπτών, “καθάρισαν” για τον Άρη Σούδας, που για περίπου 70 λεπτά δεν μπορούσε να φτάσει στο γκολ, κόντρα στον μαχητικό Θησέα.

Έπειτα από ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο, με λιγοστές ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες, ο Άρης Σούδας κατάφερε στο 73′ να ανοίξει το σκορ, όταν έπειτα από σέντρα του Στρατουδάκη, ο Κώστας Τσίγκας κέρδισε τον Κουτσοδόντη και έγραψε το 1-0.

Λίγα λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, σε ανατροπή του Ροκάκη, με τον αρχηγό του Άρη να αναλαμβάνει την εκτέλεση και αν είναι εύστοχος για το 2-0, που παρέμεινε μέχρι το φινάλε. Με αυτό το γκολ ο Ροκάκης, έφτασε τα 6 φέτος και έπιασε στην κορυφή τον Παπαδάκη.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γιώργος Κόλτζος δεν ήταν στον πάγκο του Άρη Σούδας λόγω αδιαθεσίας, με τον Κώστα Γύπαρη να αναλαμβάνει χρέη προπονητή.

Άρης Σούδας – Θησέας 2-0

Γήπεδο: Σούδας
Διαιτητής: Μισαηλίδης
Βοηθοί: Κομισοπούλου – Μπαντά
Σκόρερ: 73′ Τσίγκας Κώστ., 77′ πεν. Ροκάκης
Συνθέσεις:

Άρης Σούδας (Κώστας Γύπαρης): Κοκκαλάς, Σούλιαρης, Τερεράκης (85′ Κονταράκης), Πλανάκης, Λυβιάκης, Ροκάκης, Μαλαμάς, Μαυρομάτης (60′ Προκοπάκης), Τσίγκας Κ., Στρατουδάκης (78′ Παπαδόπουλος), Τσίφκας Φ. (85′ Ανδρονικίδης).

Θησέας (Μανώλης Πηγουνάκης): Κουτσοδόντης, Νικολιουδάκης, Παλαθούρας, Μπαμπουνάκης, Αμποελφτάχ (79′ Αντικίδης), Μάρκου, Καραγκασίδης (36′ λ.τρ. Τσιριβάς, 65′ Ορφανίδης), Χατζηδάκης (79′ Ανδρεάδης), Ράντεφ, Γκιώκα, Κυρόγλου (79′ Σινανίδης).

Α' ΕΠΣΧ

Ο Κουκουράκης σφυρίζει το μεγάλο ντέρμπι

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Παρθενικό γκολ με τον Ιδομενέα ο Χαϊνταράι -Το μπράβο της ομάδας

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Βγαίνουν οι αντίπαλοι του πρωταθλητή Χανίων για την άνοδο!

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO