Connect with us

Β' ΕΠΣΧ

“Χτίζει” σερί ο Νέος Σαμψών – Νίκη στα Καθιανά(2-3)

Η ομάδα του Αποκόρωνα φιλοξενήθηκε από την ΕΘΚ στο γήπεδο των Καθιανών για την 5η αγωνιστική της Β’ ΕΠΣΧ, καταφέρνοντας να αποδράσει με το “διπλό”(2-3) πετυχαίνοντας την 3η διαδοχική της νίκη.

 

Ο Νέος Σαμψών μετά τις δύο ήττες στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος μετράει 3 σερί νίκες έχοντας 9 βαθμούς πλέον, ενώ οι γηπεδούχοι παραμένουν χωρίς βαθμό.

Ο Μπουτζάλης στο 18ο λεπτό κατάφερε να δώσει το προβάδισμα στους γηπεδούχους, για να ανατρέψει το σκορ ο Νέος Σαμψών με δύο γκολ σε διάστημα 5 λεπτών. Αρχικά ο Δόβελος στο 29′ έφερε το ματς στα ίσια με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ενώ στην συνέχεια ο Μαρτσάκης ήταν αυτός που έφερε “τούμπα” το ματς όταν μετά την πάσα του Μπαμπούλια, πλάσαρε ιδανικά. Η ομάδα του Ακρωτηρίου κατάφερε να βρει απάντηση πριν την λήξη του πρώτους μέρους(43′), όταν ο Μπουτζαλής με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, έφερε εκ νέου το ματς στα ίσια.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο μόνιμος σκόρερ της ομάδας, Μπαμπούλιας, όταν από την “άσπρη βούλα” ευστόχησε για το 2-3, πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Μαρτσάκης.

ΕΘΚ – Νέος Σαμψών 2-3
Γήπεδο:
Καθιανά
Διαιτητής
: Χρυσός
Βοηθοί: Καντεράκη-Μπραουδάκη
Σκόρερ: 18′ , 43′ Μπουτζαλής/29′ Δόβελος, 33′ Μαρτσάκης, 68′ πεν.Μπαμπούλιας

ΕΘΚ(Μάκης Γιαννόπουλος): Γεωργιάδης, Παν. Άννινος(17′ λ.τρ. Μαυρεδάκης), Γκούβερης, Καλλέργης, Τζανακάκης, Ροζάκης (64′ Κουτσογιαννάκης), Κοπιπαστός, Βαρδαλάκης, Καμηλάκης, Αμαραντίδης(64′ Χναράκης), Μπουτζαλής, Χατζηγεωργίου(64′ Χριστοδουλάκης), 

Νέος Σαμψών(Παναγιώτης Παλαθούρας): Αλλίου,Μπολανακης, Βαρίκος, Ματσαμάκης, Κοντός, Λαβράνος, Τρούλος(15’λ.τρ.Σαρτζετάκης), Δόβελος, Μαρτσάκης(89’Μπόκολος), Χανταμπάκης(65’Μαρινακης), Μπαμπούλιας

 

ΕΠΣΧ

Οι παίκτες που συμπλήρωσαν κάρτες και τιμωρούνται με μία αγωνιστική στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΧ

Συνεχίστε την ανάγνωση

ΕΠΣΧ

Οι ποινές της Πειθαρχικής Επιτροπής

Συνεχίστε την ανάγνωση

Β' ΕΠΣΧ

Κουκλάκης στο ντέρμπι παραμονής

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO