Connect with us

Σούπερ Λιγκ

Ματιές από το εξωτερικό σε Τζολάκη

Σκέψεις να παραχωρηθεί δανεικός τον Ιανουάριο, εφόσον επιστρέψει ο Τόμας Βατσλίκ και δείξει ότι έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του στον ώμο.

 

Ο Κωνσταντίνος Τζολάκης δεν αποκλείεται να παραχωρηθεί δανεικός από τον Ολυμπιακό στο δεύτερο μισό της σεζόν για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας “Φως”, υπάρχει ένα ενδεχόμενο ο Χανιώτης πορτιέρο να παραχωρηθεί δανεικός τον Ιανουάριο, εφόσον επιστρέψει ο Τόμας Βατσλίκ και δείξει ότι έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του στον ώμο.

Η παρουσία του Αλέξανδρου Πασχαλάκη στα γκολπόστ παρέχει την απαιτούμενη ασφάλεια στα μάτια του Μίτσελ και η επιστροφή του Βατσλίκ από το νέο έτος, ενδεχομένως να ρίξει στην 3η θέση τον Τζολάκη στην ιεραρχία.

Μολονότι ο Τσέχος γκολκίπερ θα διανύσει τους τελευταίους του μήνες στον Ολυμπιακό από 1η Ιανουαρίου, φαίνεται ότι έχει πέσει στο τραπέζι η ιδέα μήπως είναι καλύτερο για τον Τζολάκη να φύγει για ένα εξάμηνο και να γυρίσει το καλοκαίρι ακόμη πιο έτοιμος, ώστε να κοντράρει τον Πασχαλάκη.

Κύκλοι μάνατζερ ισχυρίζονται ότι υπάρχει ενδιαφέρον από το εξωτερικό. Ήδη έχουν γίνει κάποιες βολιδοσκοπήσεις από ομάδες εκτός Ελλάδας, έτσι ώστε να συλλέξουν στοιχεία και να κάνουν την όποια κίνησή τους μετά τα Χριστούγεννα.

Ο Τζολάκης έχει καταφέρει στο διάστημα που βρίσκεται στον Ολυμπιακό και προτού συμπληρώσει τα 20 του χρόνια (τα έκλεισε στις 8 Νοεμβρίου), να υπερασπιστεί την ερυθρόλευκη εστία ακόμη και σε ευρωπαϊκά παιχνίδια. Ως 18χρονος ή 19χρονος όταν βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια του Ολυμπιακού, είναι λογικό να προσελκύσει αρκετά βλέμματα πάνω του.

Ο σύλλογος στηρίζει το «πρότζεκτ Τζολάκη» και από το να βρίσκεται συνεχώς στη «σκιά» του Πασχαλάκη, φαίνεται ότι στο τέλος θα επικρατήσει η άποψη να δοθεί δανεικός για να πάρει παιχνίδια στα… χέρια του.

ΟΦΗ

Με Μπάουμαν η αποστολή του ΟΦΗ

Συνεχίστε την ανάγνωση

Σούπερ Λιγκ

Κανονικά με κόσμο οι «Ζωσιμάδες», πήραν άδεια από τη ΔΕΑΒ

Συνεχίστε την ανάγνωση

Σούπερ Λιγκ

ΑΕΚ ενόψει Ολυμπιακού: Αγνοήστε τυχόν προκλήσεις

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO