Connect with us

Α' ΕΠΣΧ

Μαρκάκης: Δίκαιο το αποτέλεσμα

Δίκαιη χαρακτήρισε την ισοπαλία ανάμεσα σε Ίκαρο Μουρνιών και Πανακρωτηριακό ο Γιάννης Μαρκάκης, που παράλληλα αναφέρθηκε στην δυσκολία των ποδοσφαιριστών να αγωνίζονται κάθε Τετάρτη και Σάββατο, έπειτα από την πολύμηνη προετοιμασία τους.

 

Ίκαρος Μουρνιών και Πανακρωτηριακός, έμειναν ισόπαλοι 1-1 στα Νεροκούρου για την 7η αγωνιστική και ο Γιάννης Μαρκάκης σημείωσε πως η ισοπαλία ήταν δίκαιο αποτέλεσμα, με βάση την συνολική εικόνα του παιχνιδιού.

Ο προπονητής του Ικάρου, αναφέρθηκε επίσης στην δυσκολία των ποδοσφαιριστών να ανταπεξέλθουν σε συνεχόμενα παιχνίδια, λόγω της μεγάλης προετοιμασίας που έκαναν, λόγω της αναβολής των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων.

Οι δηλώσεις του στο sportcaster.gr:

Ήταν ένα πολύ ωραίο ματς, μεταξύ δύο πολύ καλών ομάδων, με καλό ρυθμό, αλλά και ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες. Κρίνοντας την συνολική εικόνα, νομίζω πως το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο.

Για το ότι οι ομάδες καλούνται να δίνουν παιχνίδια Τετάρτη – Σάββατο:

Το πρόβλημα δεν είναι το Τετάρτη – Σάββατο, αλλά η πολύ μακριά προετοιμασία που έκαναν οι ομάδες. Οι παίκτες δεν μπορούν να φορμαριστούν και βγάζουν τραυματισμούς, κάτι που είναι δύσκολο για όλους τους παίκτες, που μην ξεχνάμε είναι ερασιτέχνες. Είναι δύσκολο να παίζουν στο 100% κάθε Τετάρτη και Σάββατο. Αποτέλεσμα των συνεχόμενων αγώνων, είναι να αντέξουν στο πρωτάθλημα, μόνο οι ομάδες που έχουν μεγάλο ρόστερ.

Sportcaster MVP

MVP της 28ης αγωνιστικής ο Γιώργος Αρτσιδάκης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ακαδημίες

Διαδικτυακό σεμινάριο στους προπονητές του Μινωταύρου από την ΠΑΕ ΟΦΗ

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ποδόσφαιρο

Βγήκαν οι Κρητικοί πρωταθλητές – Απέμεινε αυτός των Χανίων

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO