Connect with us

Ακαδημίες

Στο φάιναλ-φορ Κ17 ο Πολιτάκης με τον ΠΑΟΚ

Με τον Χανιώτη Γρηγόρη Πολιτάκη να αγωνίζεται για 106 λεπτά και με γκολ του Τσομπάνη στο 1150 λεπτό, ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 2-1 του Ολυμπιακού στο μπαράζ του πρωταθλήματος της Κ17

 

Η ομάδα Εφήβων του ΠΟΑΚ επιβλήθηκε του Ολυμπιακού με 2-1 στη παράταση, στον τελικό της πρώτης φάσης των μπαράζ του πρωταθλήματος Super League Κ17 και εξασφάλισε από σήμερα την παρουσία του στο Final Four στο οποίο θα κριθεί ο φετινός τίτλος του πρωταθλητή.

Για τον δικέφαλο αγωνίστηκε σε όλο το 90λεπτο και στο πρώτο ημίχρονο της παράτασης ο Γρηγόρης Πολιτάκης. Ο Χανιώτης επιθετικός ήταν πολύ καλός και βοήθησε σημαντικά την ομάδα του να φτάσει στη νίκη.

Ο Ολυμπιακός πίεσε περισσότερο στο πρώτο μέρος, αλλά τη μεγάλη ευκαιρία την είχε ο ΠΑΟΚ με τον Σνάουτσνερ να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι. Στις αρχές του δεύτερου μέρους, οι ερυθρόλευκοι πήραν το προβάδισμα στο 51′. Ο Φίλης έσπασε την μπάλα στον Πνευμονίδη, εκείνος μετά από ατομική ενέργεια είδε τον Δαρβίρα που άνοιξε το σκορ για 1-0

Οι ισορροπίες άλλαξαν στο 70ο λεπτό,όταν ο Κουρακλής, ανέτρεψε εκτός περιοχής τον επιθετικό του ΠΑΟΚ και ο διαιτητής του έδειξε την κόκκινη κάρτα στον τερματοφύλακας του Ολυμπιακού.

Ο “Δικέφαλος” ενέτεινε την πίεση του και στο 86‘, ο Κεσίδης έκανε τη σέντρα και ο Χατσίδης ισοφάρισε σε 1-1. Κάπως έτσι το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση.

Στο 115′ ήρθε το 1-2 με τον Τσομπάνη να εκμεταλλεύεται την πάσα του Παπαγεωργίου και να διαμορφώνει το τελικό σκορ, μέσα σε έξαλλα πανηγύρια.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κουρακλής, Κουτσόπουλος (88′ Παυλάκης), Αλαφάκης, Πλιώνης (71′ Σουλανιάκου), Δάμα (77′ Παναγάκος), Φίλης, Λίγδας (46′ Δαρβίρας), Λιατσικούρας (105′ Μανιός), Κωστούλας, Μουζακίτης, Πνευμονίδης (71′ Μακρής).

ΠΑΟΚ: Τσιντσόλης, Τσιότας (57′ Τσομπάνης), Πολυκράτης, Πανικίδης, Κοσίδης (98′ Καλιόγλου), Σνάουτσνερ, Κεσίδης, Παπαγεωργίου, Χατσίδης, Καραϊωάννου (72′ Καλαϊτσίδης), Πολιτάκης (106′ Βρύζας).

Ακαδημίες

Όλα έτοιμα για το «1ο Rethymno Football Academies Tournament»

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ακαδημίες

Τουρνουά Ακαδημιών στα Χανιά με την ομάδα του Μπάμπη Βερυκάκη

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ακαδημίες

Οι ορισμοί στα πρωταθλήματα Κ14 και Κ16

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO