Connect with us

Α' ΕΠΣΧ

Αγγελάκης: Φάνηκε η ποιότητα μας, δίκαιο το αποτέλεσμα

Ο Βαγγέλης Αγγελάκης μιλώντας στο sportcaster.gr σχολίασε το ισόπαλο 1-1 του Παγχανιακού/ΔΑΑΟΧ κόντρα στον Μινώταυρο, αποτέλεσμα που χαρακτήρισε δίκαιο, ενώ επίσης στάθηκε στις χαμένες ευκαιρίες της ομάδας του στο πρώτο ημίχρονο.

 

Ισόπαλοι 1-1 έμειναν Παγχανιακός/ΔΑΑΟΧ και Μινώταυρος στους Αγίους Αποστόλους και ο Βαγγέλης Αγγελάκης αναφερόμενος στο εν λόγω παιχνίδι, χαρακτήρισε το αποτέλεσμα δίκαιο, ενώ συμπλήρωσε πως όταν ένα ματς δεν μπορείς να το κερδίσεις, είναι καλό να μην το χάνεις.

Παράλληλα, ο τεχνικός της ομάδας του Παγχανιακού/ΔΑΑΟΧ στάθηκε στην ποιότητα της ομάδας του, αλλά και στα ψυχικά αποθέματα των ποδοσφαιριστών του, που πίστεψαν στην ισοφάριση και τα κατάφεραν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο sportcaster.gr:

Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τις στιγμές μας, δεν καταφέραμε να κάνουμε ένα γκολ που πιθανόν να έκρινε και το ματς υπέρ μας. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπήκαμε καλά, ο αντίπαλος μας πίεσε, εκμεταλλεύτηκε τα λάθη μας και προηγήθηκε στο σκορ. Αλλά εκεί φάνηκε η ποιότητα που έχουμε και τα ψυχικά αποθέματα που έχουμε σαν ομάδα. Ψάξαμε το γκολ της ισοφάρισης και τα καταφέραμε. Θεωρώ πως έτσι που πήξε το παιχνίδι η ισοπαλία είναι ένα δίκαιο αποτέλεσμα., Απέναντι μας είχαμε έναν αξιόμαχο αντίπαλο και πάντα ένα παιχνίδι που δεν μπορείς να το κερδίσεις, είναι καλό να μη το χάνεις.

Sportcaster MVP

Ψηφίστε τον MVP της (προηγούμενης) 22ης αγωνιστικής

Συνεχίστε την ανάγνωση

Παρασκήνιο

Κόλα και Σαντσόλλι στις Βουκολιές

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Με δυο τερματοφύλακες αγωνίστηκε η Παλαιόχωρα κόντρα στον Ιδομενέα | pics

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO