Connect with us

Κύπελλο Ελλάδος

Άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο για τελικό στο εξωτερικό ο Μπαλτάκος

Μπαλτάκος

Μπορεί να μην προέκυψε ντέρμπι, στην κλήρωση για την φάση των “16” του Κυπέλλου Ελλάδος, ωστόσο ο πρόεδρος της ΕΠΟ, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο ο τελικό του θεσμού να διεξαχθεί στο εξωτερικό, εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες.

 

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, ανέφερε στη διάρκεια της κλήρωσης του Κυπέλλου Ελλάδος, πως σε περίπτωση που βρεθεί στον τελικό μια ομάδα της Θεσσαλονίκης, τότε αυτός θα γίνει στο Πανθεσσαλικό, ενώ αν αναμετρηθούν για το τρόπαιο δύο ομάδες της Αθήνας, τότε ο τελικός θα γίνει στην Αθήνα και στην περίπτωση που παλέψουν για την κούπα δύο ομάδες της συμπρωτεύουσας, τότε εκεί θα γίνει και ο τελικός.

Πάντως, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο, ο τελικός να γίνει στο εξωτερικό, θέμα που εξετάζεται εδώ και καιρό, κάτι που εφόσον δεν προχωρήσει, θα εξεταστεί για του χρόνου.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο πρόεδρος της ΕΠΟ:

Να σας καλωσορίσω και να σας ευχαριστήσω που είσαι εδώ. Να ευχαριστήσω και την Cosmote. Πέρα από τα τετριμμένα που τα ξέρετε όλοι, είναι ότι στον θεσμό υπάρχει μία ουσιώδης αλλαγή, την οποία θέλω να επισημάνω. Θέλω να διαρκέσει. Αναφέρομαι στην πόλη και στο γήπεδο που θα γίνει ο τελικός. Αν στον τελικό είναι 2 ομάδες της Αθήνας, ο τελικός θα γίνει στην Αθήνα.

Αν είναι μία της Αθήνας και μία της Θεσσαλονίκης, τότε ο τελικός θα γίνει στον Βόλο. Αυτονόητο είναι ότι ο τελικός θα γίνει στην Θεσσαλονίκη με δύο ομάδες της πόλης. Ψάχνουμε και ερευνούμε για τελικό εκτός Ελλάδας, όπως είχαμε πει νωρίτερα. Μπορεί να το κάνουμε φέτος, αν όλα είναι ευνοικά και προλάβουμε, αλλά το βλέπουμε και για το μέλλον. Επίσης, άλλη μια πρωτοτυπία για φέτος είναι πως θα κληρωθούν σήμερα όλα τα ζευγάρια μέχρι τον τελικό. Δεν θέλω να σας κουράσω άλλο».

Κύπελλο Ελλάδος

Στο Πανθεσσαλικό Στάδιο ο τελικός!

Συνεχίστε την ανάγνωση

Κύπελλο Ελλάδος

Αντωνίου: “Ο τελικός στην Κεντρική Ελλάδα, εκτός αν…”

Συνεχίστε την ανάγνωση

Κύπελλο Ελλάδος

Τελικό σε Τούμπα ή AEL FC Arena με κόσμο προτείνει ο Άρης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO