Connect with us

ΟΦΗ

Κέρδισε τον Λεβαδειακό η Κ19 και παραμένει ψηλά

Η Κ19 του ΟΦΗ επικράτησε με 1-0 της αντίστοιχης του Λεβαδειακού για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών, με τον Καρανδινό στο 55′ να σημειώνει το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης – Στην 4η θέση με 18 βαθμούς η ομάδα του Μανώλη Πατεμτζή.

 

Η Κ19 του ΟΦΗ συνέχισε την εξαιρετική της πορεία το τελευταίο διάστημα, καθώς επικράτησε με 1-0 του Λεβαδειακού για την 13η στροφή του πρωταθλήματος, πέτυχε την 3η συνεχόμενη νίκη της και παράλληλα έφτασε στα 7 παιχνίδια, στα οποία δεν έχει ηττηθεί.

Οι ποδοσφαιριστές του Μανώλη Πατεμτζή, οι οποίοι είχαν την υπεροχή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες στο α’ ημίχρονο, δίχως όμως να καταφέρουν να μετουσιώσουν σε γκολ κάποια από αυτές. Στο 6’ ο Γανόπουλος έκανε το σουτ, με τον Χατζησάββα να έχει απάντηση, στο 25’ ο Φαλατάχ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ, ενώ την ίδια κατάληξη είχε το σουτ του Πιστικού στο 33’.

Το γκολ για τον ΟΦΗ ήρθε στο 55ο λεπτό, με τον Καρανδινό να εκμεταλλεύεται με τον καλύτερο τρόπο την σέντρα του Σημαντηράκη και με κεφαλιά να νικά τον αντίπαλο γκολκίπερ για το 1-0.

Ο ΟΦΗ συνέχισε να πιέζει και να δημιουργεί ευκαιρίες, προσπαθώντας να πετύχει κι άλλο γκολ. Στο 65’ ο Χατζησάββας είπε «όχι» στο σουτ του Γανόπουλου, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο ίδιος παίκτης επιχείρησε το σουτ, με την μπάλα να περνά εκτός εστίας.

Στο 71’ το σουτ του Φαλατάχ πέρασε άουτ, όπως και αυτό του Γανόπουλου τρία λεπτά αργότερα, με το 1-0 να παραμένει μέχρι το σφύριγμα της λήξης.

Κ19 ΟΦΗ (Μ. Πατεμτζής): Μαθιουδάκης, Καρανδινός, Σημαντηράκης (70’ Μάρα), Χνάρης, Ρολάκης, Ζαχαριουδάκης, Γανόπουλος (85’ Μακράκης), Πιστικός (75’ Χότζα), Fallatah, Αποστολάκης, Φανουράκης (85’ Αδαμάκης).

ΟΦΗ

Νίκη στο “Γεντί Κουλέ” για να κυνηγήσει την 7η θέση

Συνεχίστε την ανάγνωση

ΟΦΗ

Τοράλ: Να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και ν’ αυξήσουμε την διαφορά | video

Συνεχίστε την ανάγνωση

ΟΦΗ

Με Νέιρα η αποστολή για το ματς με τον Βόλο – Εκτός ο Αποστολάκης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO