Connect with us

Σούπερ Λιγκ 2

Για το 2/2 ο ΟΦΙ, δύσκολες αποστολές για Ηρόδοτο και Επισκοπή

Συνεχίζεται η δράση στο Νότιο όμιλο της Σούπερ Λιγκ 2 όπου συμμετέχουν οι Κρητικές ομάδες. Ο Ηρόδοτος θα φιλοξενήσει τον Απόλλων Σμύρνης και ο ΟΦΙ τον ΠΑΟ Ρουφ, ενώ η Επισκοπή θα ταξιδέψει στην Πάτρα για να αντιμετωπίσει την Παναχαϊκή.

 

Η ομάδα της Ιεράπετρας υποδέχεται στις 15:00 τον ΠΑΟ Ρουφ, θέλοντας να κάνει το 2/2 και να πιάσει στην 1η θέση της βαθμολογίας την Καλαμάτα όπου χθες έκανε το 2/2. Αντίθετα ο Ρουφ θα κάνει πρεμιέρα στην Ιεράπετρα καθώς την 1η αγωνιστική το παιχνίδι με την Προοδευτική αναβλήθηκε.

Την ίδια ώρα ο Ηρόδοτος θα φιλοξενήσει τον Απόλλων Σμύρνης έχοντας δύσκολο έργο, καθώς οι φιλοξενούμενοι είναι εκ των φαβορί του νότιου ομίλου. Παρόλα αυτά ο Ηρόδοτος θα ψάξει για το θετικό αποτέλεσμα στην έδρα του.

Η Επισκοπή βρίσκεται στην Πάτρα με σκοπό να αναπληρώσει τους 2 βαθμούς που άφησε στην 1η αγωνιστική με τον Ολυμπιακό Β’ . Η Παναχαϊκή από την άλλη που πέρασε νικηφόρα από τα Χανιά την 1η αγωνιστική δεν είναι εύκολη αντίπαλος.

Τέλος, το Κηφισιά και Αιγάλεω κλείνουν τα ματς του νότιου ομίλου στις 15:45. Η Κηφισιά θέλει να διπλώσει τις νίκες της και το Αιγάλεω να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα μετά την ήττα της πρεμιέρας κόντρα στον ΟΦΙ.

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής:
Σάββατο 12/11
Ολυμπιακός Β’ – Καλαμάτα 0-2
ΑΕΚ Β’ – Ηλιούπολη 0-0

Κυριακή 13/11, στις 15:00
ΟΦ Ιεράπετρας – ΠΑΟ Ρουφ
Ηρόδοτος – Απόλλων Σμύρνης
Παναχαϊκή – Επισκοπή

Κυριακή 13/11, στις 15:45
Κηφισιά – Αιγάλεω

Δευτέρα 14/11, στις 15:15
Προοδευτική – Καλλιθέα
Ρεπό: Χανιά

 

Ακαδημίες

Super League 2: Η κλήρωση των τελικών Κ19

Συνεχίστε την ανάγνωση

Χανιά

Πετυχημένη η επέμβαση στον Σταύρο Παναγιώτου

Συνεχίστε την ανάγνωση

Σούπερ Λιγκ 2

Αλλαγή ημερομηνίας του Λεβαδειακός – Λάρισα

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO