Connect with us

Ποδόσφαιρο

Κλήθηκε ξανά στην Εθνική ο Κουλιεράκης!

Ο Γκουστάβο Πογέτ ανακοίνωσε την αποστολή της Εθνικής Ανδρών για τα φιλικά με Μάλτα (17/11) και Ουγγαρία (20/11), με τον Κωνταντίνο Κουλιεράκη να βρίσκεται για μια ακόμη φορά στις επιλογές του ομοσπονδιακού τεχνικού.

 

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης ήρθε για να… μείνει στην Εθνική Ομάδα! Ο Γκουστάβο Πογέτ ανακοίνωσε την αποστολή της “Γαλανόλευκης για τα φιλικά του Νοεμβρίου με Μάλτα (17/11) και Ουγγαρία (20/11), με τον 19χρονο Χανιώτη αμυντικό να βρίσκεται ξανά στις κλήσεις του ομοσπονδιακού προπονητή.

Ο Κουλιεράκης είχε κληθεί και στο παρελθόν από τον Πογέτ, στα παιχνίδια με Κύπρο και Β. Ιρλανδία, ωστόσο αυτή τη φορά δεν αποκλείεται να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με το εθνόσημο.

Στην αποστολή δεν συμπεριλήφθηκαν οι Βλαχοδήμος, Μπάλντοκ, Μαυροπάνος, Τσιμίκας και Μαυροπάνος ενώ επέστρεψαν οι Γιαννούλης, Ρέτσος και Κώτσιρας.

Αναλυτικά οι κλήσεις του Πογέτ στην Εθνική:

Πασχαλάκης, Μπάρκας, Αθανασιάδης, Γούτας, Χατζηδιάκος, Κουλιεράκης, Ρέτσος, Τζαβέλλας, Γιαννούλης, Κυριακόπουλος, Κώτσιρας, Ρότα, Αλεξανδρόπουλος, Μπακασέτας, Μπουχαλάκης, Κουρμπέλης, Μάνταλος, Παπανικολάου, Σιώπης, Χατζηγιοβάνης, Δουβίκας, Φούντας, Ιωαννίδης, Μασούρας, Πέλκας.

Σούπερ Λιγκ

Κανονικά με κόσμο οι «Ζωσιμάδες», πήραν άδεια από τη ΔΕΑΒ

Συνεχίστε την ανάγνωση

Σούπερ Λιγκ 2

Τα γκολ της πρεμιέρας σε play off και play out | video

Συνεχίστε την ανάγνωση

Εθνική Ελλάδος

Μπουχαλάκης: Πρέπει να βρούμε την δύναμη να σηκωθούμε ξανά

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO