Connect with us

Πόλο

Με Χανιώτικο άρωμα το πρώτο φιλικό της Εθνικής

Άρωμα… Χανίων είχε το πρώτο φιλικό παιχνίδι της Εθνικής Ομάδας Πόλο, που αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της, με τον Αγιωργούση του ΝΟΧ να αγωνίζεται για πρώτη φορά με το “Γαλανόλευκο” σκουφάκι – Σκόραραν Σκουμπάκης και Σολανάκης.

 

Η Εθνική Ομάδα Πόλο, έδωσε το πρώτο δυνατό τεστ, στο πρώτο διήμερο καμπ της στον Πειραιά και αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό την Δευτέρα (7/11), από τον οποίο ηττήθηκε με 12-8. Αυτό ήταν το πρώτο παιχνίδι με την Εθνική για τον Αγιωργούση του ΝΟ Χανίων, ενώ αγωνίστηκαν επίσης οι Χανιώτες Σκουμπάκης και Σολανάκης, που μάλιστα πέτυχαν από ένα γκολ.

Οι Πειραιώτες μπήκαν δυνατά και έχοντας πρωταγωνιστή στην επίθεση τον Χριστόδουλο Κολόμβο κατάφεραν και πήραν τη νίκη σε ένα πραγματικά πολύ όμορφο από πλευράς ποιότητας και δυναμικής παιχνίδι. Ο ομοσπονδιακός προπονητής Θοδωρής Βλάχος δοκίμασε πολλά σχήματα και πρόσωπα, ενώ οι νταμπλούχοι Ελλάδας κορυφώνουν την προετοιμασία τους κυρίως εν όψει και της πρεμιέρας στη φάση των Ομίλων του Champions League με την Προ Ρέκο.

Την Τρίτη (8/11), στις 19:00, είναι προγραμματισμένο και δεύτερο φιλικό μεταξύ των δύο.

Ελλάδα (Θοδωρής Βλάχος): Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος, Σκουμπάκης 1, Καλογερόπουλος 1, Γκιουβέτσης 1, Σολανάκης 1, Κοπελιάδης, Αλαμάνος, Αλαφραγκής 1, Νικολαϊδης 1, Γαρδίκας, Βλαχόπουλος 2, Λιμαράκης, Αγιωργούσης, Πούρος.

Ολυμπιακός (Ιγκόρ Μιλάνοβιτς): Ζερδεβάς, Δήμου, Βάμος 2, Γραμματικός 1, Φουντούλης 1, Γούβης, Δερβίσης, Μπούσλιε, Μουρίκης, Κολόμβος 6, Φιλίποβιτς 1, Παπαναστασίου, Μπίγιατς, Γκίλλας 1.

Πόλο

ΝΟΧ: Εκτός έδρας αποστολές για άνδρες και γυναίκες

Συνεχίστε την ανάγνωση

Πόλο

Επαιξαν πάλι οι προ μίνι του ΝΟΧ και συνεχίζουν στη β’ φάση

Συνεχίστε την ανάγνωση

Πόλο

Ισοπαλία στον Άλιμο για τους Άνδρες του ΝΟΧ κόντα στην ΑΕΚ

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO