Connect with us

Γυναικείο ποδόσφαιρο

Πρώτο φιλικό παιχνίδι για Επισκοπή και Ποσειδών Ladies |pics

Το πρώτο παιχνίδι της ιστορίας τους, έδωσαν την Κυριακή (6/11) στο “Θεόδωρος Βαρδινογιάννης” Επισκοπή και Ποσειδών Ladies, με την φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στις δυο νεοσύστατες ομάδες, να γίνεται σε εξαιρετικό κλίμα.

 

Επισκοπή και Ποσειδών Ladies έδωσαν το παρθενικό τους τους παιχνίδι της Κυριακή (6/11), μπαίνοντας για πρώτη φορά στο γήπεδο. Πρόκειται για δύο νεοσύστατες ουσιαστικά ομάδες, καθώς και οι δύο μετρούν ουσιαστικά λίγους μήνες από την ίδρυση τους. Ωστόσο, οι ομάδες του Ρεθύμνου και των Χανίων, αποφάσισαν να μπουν μαζί στα… βαθιά και να τεθούν αντιμέτωπες στο πρώτο παιχνίδι της ιστορίας τους.

Το τελικό αποτέλεσμα είχε μικρή σημασία, μπροστά στο παιχνίδι – γιορτή για τις δύο ομάδες, με τον Ποσειδών Ladies πάντως να παίρνει τη νίκη με 1-0, με την Κοκκινάκη στο 8ο λεπτό να πετυχαίνει το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης. Αυτό που είχε σημασία, ήταν η διάθεση και η δίψα των δύο ομάδων στο παρθενικό τους παιχνίδι, με το παιχνίδι να έχει φάσεις εκατέρωθεν, αλλά αυτό που ξεχώρισε ήταν το εξαιρετικό κλίμα ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως η Επισκοπή είναι η ομάδα που θα εκπροσωπήσει το Ρέθυμνο στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής γυναικών, όντας ως ο δεύτερος σύλλογος στον νομό με ομάδα του “όμορφου φύλου”, κάτι που έκανε πολλούς να ενθουσιαστούν.

 

 

Γυναικείο ποδόσφαιρο

ΡΕΑ – Σειρήνες Γρεβενών 3-0 |HIGHLIGHTS|

Συνεχίστε την ανάγνωση

Γυναικείο ποδόσφαιρο

Κοζανίδης: “Η ποιότητα που έχουμε είναι δεδομένη”

Συνεχίστε την ανάγνωση

Γυναικείο ποδόσφαιρο

Παράσταση για έναν ρόλο το παιχνίδι για την ΡΕΑ

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO