Connect with us

Σούπερ Λιγκ 2

Μεγάλη νίκη του Απόλλωνα στο 88′ με λυτρωτή τον Ντομίνγκεζ! | videos

Η ομάδα του Γιάννη Τάτση με κεφαλιά του Βραζιλιάνου στόπερ στο 88ο λεπτό κέρδισε 1-0 την ΑΕΚ Β’ μπαίνοντας με το δεξί στο πρωτάθλημα.

 

Η ΑΕΚ Β’ απείλησε πρώτη στο 16ο λεπτό της αναμέτρησης με διπλή χαμένη ευκαιρία με τους Χριστόπουλο και Τζούντα Γκαρσία.

 

 

 

To παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να μπαίνουν καλύτερα στο παιχνίδι δίχως ωστόσο να έχουν την μεγάλη φάση με την ΑΕΚ Β’ να ισορροπεί μετά το πρώτο εικοσάλεπτο. Στο 36′ είχαμε την επίμαχη φάση όταν ο Χαλίμι εκτέλεσε το φάουλ με τον Σίγκνιεβιτς να παίρνει την κεφαλιά και να σκοράρει ωστόσο το τέρμα που σημείωσε ο πρώην παίκτης του Πλατανιά ακυρώθηκε ως επιθετικό φάουλ.

 

 

Δύο λεπτά μετά ο Απόλλωνας απείλησε με το σουτ του Κρητικού να φεύγει άουτ.

 

 

Ο ρυθμός του παιχνιδιού βελτιώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο με τον Απόλλωνα να είναι ανώτερος της ΑΕΚ Β’ και στο 76ο λεπτό έχασε τεράστια ευκαιρία για ν’ ανοίξει το σκορ με τον Ερέρα να κάνει το σουτ και τον Χατζηεμμανουήλ να κάνει εντυπωσιακή επέμβαση διώχνοντας σε κόρνερ την μπάλα.

Τελικά οι γηπεδούχοι έλυσαν τον γόρδιο δεσμό στο 88ο λεπτό με τον Λούσινγκερ να εκτελεί το κόρνερ, ο Ντομίνγκες πήδηξε πιο ψηλά απ’ όλους και με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 1-0 δίνοντας στον Απόλλωνα μια τεράστια νίκη με το καλημέρα στο πρωτάθλημα.

 

 

 

Aπόλλων Σμύρνης (Γιάννης Τάτσης): Κότσαρης, Λούι (63′ Ερέρα), Οντόνε, Τσελεπίδης, Ντομίνγκες, Πατάπης (83′ Μωραΐτης), Παπαγεωργίου, Χαλίμι, Κοροβέσης (52′ Εσπάνια), Κρητικός (63′ Λούσινγκερ), Σιγκνεβιτς

ΑΕΚ Β’ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Χατζηεμμανουήλ, Τρούμπουλος, Κάτσικας, Παρράς (78′ Σταμούλης), Ραντόνια, Ρουκουνάκης, Μουστακόπουλος (84′ Πάπα), Γερολέμου, Γκαρσία (46′ Σκόνδρας), Σπυριδάκης (78′ Γκολφίνος), Χριστόπουλος

Χανιά

Νίλι: “Υπόσχομαι ότι θα δώσουμε το 100%”

Συνεχίστε την ανάγνωση

Χανιά

Κορυφώθηκε η προετοιμασία εν όψει Ιωνικού

Συνεχίστε την ανάγνωση

Σούπερ Λιγκ 2

Δύο ματς των Χανίων στο TOP 10 εκείνων με την μεγαλύτερη τηλεθέαση!της μεγαλύτερης τηλεθέασης!

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO