Connect with us

Χανιά

Ροκάκης: Η ομαδα χρειαζόταν μια αναγέννηση… Εχουμε πολλά όνειρα |video

O πρόεδρος της ΠΑΕ Χανιά Αντώνης Ροκάκης μίλησε στην εκπομπή ΝΕΑ SPORT της Νέας Τηλεόρασης για όλα τα θέματα που απασχολούν την ομάδα

 

Λίγα 24ωρα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ 2 ο πρόεδρος της ΠΑΕ Χανιά Αντώνης Ροκάκης,  είχε την ευκαιρία να τοποθετηθεί για όλα τα θέματα που αφορούν τον σύλλογο. Ο ισχυρός άνδρας της χανιώτικης ΠΑΕ ήταν καλεσμένος  στην εκπομπή ΝΕΑ SPORT της Νέας Τηλεόρασης όπου αναφέρθηκε στη νέα φιλόδοξη προσπάθεια που ξεκίνησε την φετινή χρονιά.

Καταρχήν ο κ.Ροκάκης ξεκαθάρισε ότι δεν σκέφτηκε ποτέ να αφήσει την ομάδα, αλλά ωστόσο επεσήμανε ότι “ήταν επιτακτική η ανάγκη η ομάδα να βιώσει  μια αναγέννηση σε όλα τα επίπεδα. Υπήρχε ένας κορεσμός στην ομάδα, διάφοροι είχαν ξεπεράσει τις κόκκινες γραμμές  οπότε έπρεπε να γίνει ένα ξεκαθάρισμα. Χρειαζόταν ένα ελεγχόμενο ηλεκτροσόκ”.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ αποκάλεσε την ομάδα του “παιδί του” και τόνισε αναφορικά με τις εξελίξεις του καλοκαιριού ότι “προσπαθώ να μην αφήνω τίποτα στην τύχη” προσθέτοντας ότι μπορεί τότε να γίνονταν γνωστά πράγματα, αλλά  στην πραγματικότητα όλοι δούλευαν χωρίς αυτά να βγαίνουν στην δημοσιότητα.

Επίσης ειδική αναφορά έκανε στον Γιώργο Βρέντζο ο οποίος πλέον βρίσκεται κοντά στον σύλλογο ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Νότη Ψυλλάκη που επίσης ήρθε για να προσφέρει και αυτός τις πολύτιμες υπηρεσίες του.

Σχετικά με το σήμα της ΠΑΕ το οποίο ως γνωστό αναμένεται να αλλάξει μέσα στο επόμενο διάστημα,   τόνισε ότι οι διαδικασίες έχουν ήδη ξεκινήσει. “Για τον σχεδιασμό του νέου σήματος, έχουμε απευθυνθεί σε ένα πολύ σοβαρό και καλό γραφείο στην Αθήνα. Θα ετοιμάσουν πολλά σχέδια θα επιλέξουμε τα τρία τα οποία θα τεθούν στην διάθεση των φιλάθλων που θα κληθούν να επιλέξουν το νέο σήμα”. 

Επίσης δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη συσπείρωση δυνάμεων που παρατηρείται γύρω από την ομάδα, αλλά και στο αυξημένο ενδιαφέρον των φιλάθλων  για τα εισιτήρια διαρκείας τα οποία την φετινή χρονιά αναμένεται να τριπλασιαστούν σε σχέση με πέρυσι.

Δείτε όλη τη συνέντευξη του κ.Ροκάκη στον δημοσιογράφο Κώστα Νίτσε:

Α' ΕΠΣΧ

Στη Σούδα για το ντέρμπι ο Ταουσιάνης | pic

Συνεχίστε την ανάγνωση

Χανιά

Εσωτερικό διπλό στα Περιβόλια – Επαιξε ένα ημίχρονο ο Ματάους

Συνεχίστε την ανάγνωση

Παρασκήνιο

Η ΠΑΕ Χανιά είδε… ΝΟΧ και του έφερε γούρι | pic

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO