Connect with us

Α' ΕΠΣΧ

Από την άσπρη βούλα κρίθηκε το ντέρμπι του Καστελίου |pics

Ο Νέος Κισσαμικός με πέναλτι του Χατζηλιόντας επιβλήθηκε 1-0 της Θύελλας και πανηγύρισε την δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα σε ισάριθμα ματς – Χαμένο πέναλτι για τους τυπικά γηπεδούχους

 

Ο Νέος Κισσαμικός ήταν ο νικητής του τοπικού ντέρμπι Καστέλι για την 1η εξ αναβολής αγωνιστική της Α’ κατηγορίας Χανίων. Οι κυανόλευκοι, νίκησαν την Θύελλα με 1-0 και πέτυχαν έτσι την δεύτερη νίκη τους στο πρωτάθλημα σε ισάριθμα παιχνίδια (χρωστάνε το ματς με τον Παγχανιακό/ΔΑΑΟΧ). Από την άλλη, αυτή ήταν η πρώτη ήττα για την Θύελλα η οποία μέχρι σήμερα μετρούσε δυο νίκες στις δυο πρώτες στροφές.

Το ματς κρίθηκε από την άσπρη βούλα του πέναλτι. Η κάθε ομάδα κέρδισε από ένα πέναλτι, αλλά εύστοχη αποδείχθηκε μόνο αυτή του Γιώργου Μπονατάκη. Μετά από ένα στείρο α’ ημίχρονο, ο Νέος Κισσαμικός κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Χατζηλιόντας δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του στο 60′.

Δέκα λεπτά αργότερα (70′) ήταν η σειρά της Θύελλας να κερδίσει πέναλτι, αλλά ο Μαργαριτάκης δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα, με τον πορτιέρο των τυπικά φιλοξενούμενων Μαστοράκη, να αποκρούσει. Στη φάση του πέναλτι μάλιστα ο Νέος Κισσαμικός έμεινε και με παίκτη λιγότερο μετά την αποβολή του Ζαχαρία Κομπογεννητάκη.

Η Θύελλα προσπάθησε μέχρι το τέλος να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημα και να φτάσει στην ισοφάριση, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα.

Θύελλα Καλθενών-Νέος Κισσαμικός 0-1
Γήπεδο: Καστέλι
Γκολ: 60’πεν.Χαζτηλιόντας
Κόκκινη: 69′ Ζαχ.Κομπογεννητάκης
Διιατητές: Κανελάκης, Πέτσας – Μπαντά

Θύελλα (Σπύρος Αρτζουχαλτζής): Τσαβαρής, Μαργαριτάκης, Σιδέρης, Ζντράβκοβιτς (89’Τσακόπουλος), Κουτσοποδιώτης, Λουβιτάκης Μ., Τσότσος, Ρενιέρης Αρ., Λουβιτάκης Σπ., Τούρας, Ρενιέρης Ν.
Νέος Κισσαμικός (Γιώργος Μπονατάκης): Μαστοράκης, Καστανοπουλάκης, Μπερντίος (62′ Λεβεντέλλης), Βασιλάκης, Κουλούρης, Κουφογιαννάκης, Κομπογεννητάκης Ζαχ., Σημαντηράκης, Ντίντα, Παπαδάκης (62′ Ζαχαριάδης), Χατζηλιόντας (74′ Κομπογεννητάκης Λευτ.)

Sportcaster MVP

MVP της 22ης αγωνιστικής ο Αλέξανδρος Κοντορινάκης

Συνεχίστε την ανάγνωση

ΕΠΣΧ

Οι παίκτες που συμπλήρωσαν κάρτες και τιμωρούνται με μία αγωνιστική στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΧ

Συνεχίστε την ανάγνωση

ΕΠΣΧ

Οι ποινές της Πειθαρχικής Επιτροπής

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO