Connect with us

Μπάσκετ

Σε ρόλο συμβούλου ο Διαμαντίδης στο αναπτυξιακό της ΕΟΚ

Ρόλο συμβούλου στο αναπτυξιακό πρόγραμμα της ΕΟΚ και στις εθνικές ομάδες μέχρι 18 ετών αναλαμβάνει από σήμερα ο Δημήτρης Διαμαντίδης, όπως ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα η ΕΟΚ.

 

Συμβουλευτικό ρόλο στο αναπτυξιακό πρόγραμμα της ΕΟΚ και στις μικρές εθνικές ομάδες αναλαμβάνει ο Δημήτρης Διαμαντίδης, που παραμένει κοντά στο αγαπημένο του άθλημα.

Μάλιστα, ο Διαμαντίδης σχολίασε την συνεργασία του με την Ομοσπονδία, σημειώνοντας πως πρόκειται για μια πολύ ενδιαφέρουσα και τιμητική συνεργασία, στην προσπάθεια που γίνεται για να αγαπήσουν τα μικρά παιδιά το μπάσκετ και να εξελιχθούν μέσα από αυτό.

Η δήλωση του Δημήτρη Διαμαντίδη:

«Δέχτηκα με χαρά την πρόταση να συνεργαστώ με ανθρώπους που περάσαμε πολλά χρόνια και πολλές στιγμές μαζί στα γήπεδα και έχουμε αναπτύξει σταθερές σχέσεις σεβασμού, εκτίμησης και φιλίας, για να προσπαθήσουμε όλοι μαζί να κάνουμε τα νέα παιδιά να αγαπήσουν το μπάσκετ και να τα βοηθήσουμε να εξελιχθούν. Η προοπτική είναι πολύ ενδιαφέρουσα, αλλά και τιμητική, νιώθω ότι υπάρχει μεγάλη ευθύνη και είμαι βέβαιος ότι όλοι μαζί θα καταφέρουμε κάτι καλό».

Μπάσκετ

Τα συγχαρητήρια του ΟΦΗ στο 3ο ΓΕΛ Ηρακλείου

Συνεχίστε την ανάγνωση

ΝΒΑ

Οι Σανς πήραν το ντέρμπι με τους Νάγκετς – Ολα τα απτελέσματα | HL

Συνεχίστε την ανάγνωση

Μπάσκετ

Επίτιμος Πρόεδρος ο Γιώργος Βασιλακόπουλος στην ΕΟΚ

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO