Connect with us

Α' ΕΠΣΧ

Έπεσε πάνω στον “ανίκητο” Κορωνάκη ο Άρης, ισόπαλος 0-0 με τον Γρανίτη

Ισόπαλο χωρίς σκορ (0-0) ολοκληρώθηκε το μεγάλο ντέρμπι της 1ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Άρη Σούδας και τον Γρανίτη, με τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων Κορωνάκη, να κάνει σπουδαία εμφάνιση, καθώς με τις επεμβάσεις του κράτησε όρθια την ομάδα του στην Σούδα.

 

Δεν προέκυψε νικητής στο ντέρμπι της πρώτης αγωνιστικής ανάμεσα στον Άρη Σούδας και τον Γρανίτη, με την ομάδα της Αγίας Μαρίνας να παίρνει τον βαθμό της ισοπαλίας, κάτι που οφείλεται σε τεράστιο βαθμό στον τερματοφύλακα της, καθώς ο Κορωνάκης με καθοριστικές επεμβάσεις, έσωσε την ομάδα του όποτε χρειάστηκε, με τον Άρη να έχει και δοκάρι στο 82′.

Ο Άρης Σούδας ήταν αυτός που απείλησε πρώτος, με το σουτ του Κώστα Τσίγκα να μπλοκάρεται εύκολα από τον Κορωνάκη στην κλειστή του γωνία, ενώ στο 11 ο Τσίγκας τσίμπησε τη μπάλα από τα δεξιά, πρόλαβε στην έξοδο τον Κορωνάκη και έβγαλε πάσα στον αδερφό του Φώτη, ο οποίος όμως σούταρε στα σώματα και ενώ η εστία ήταν κενή. Από αυτή τη φάση ο Άρης κέρδισε κόρνερ, από το οποίο προέκυψε ακόμη μια τεράστια φάση, με τον Κορωνάκη να κάνει σπουδαία επέμβαση στην κεφαλιά που έγινε από τον Πλανάκη.

Οι φάσεις του Άρη έδωσαν ρυθμό στο παιχνίδι, με τον Στεφανίδη να σουτάρει στο 13′ με τη μπάλα να περνά πάνω από τα δοκάρια του Κοκκαλά. Στο 16′ ο Ροκάκης βρέθηκε ολομόναχος στην καρδιά της άμυνας του Γρανίτη, όμως δεν υπολόγισε σωστά την πορεία της μπάλας, με το πλασέ του προ της εστίας να περνά πάνω από τα δοκάρια.

Στο 32′ ο Άρης που πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, απείλησε ξανά με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Τερεράκη, με την μπάλα να παίρνει περίεργη τροχιά και να “ξυρίζει” το δοκάρι του Κορωνάκη. Η ομάδα της Σούδας έμοιαζε ανίκητη στον αέρα, με τον Άρη να χάνει νέα ευκαιρία στο 36′ με κεφαλιά του Μαλαμά, με τον γκολκίπερ του Γρανίτη να έχει απάντηση για μια ακόμη φορά, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το “στείρο” 0-0.

Με την έναρξη του β’ μέρους, ο Γρανίτης απείλησε με μια απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ντόκου, που πέρασε λίγο πάνω από την εστία, ενώ με τον ίδιο τρόπο απείλησε ο Βαρδάκης για τον Άρη στο 59′ με τον Κορωνάκη να αρνείται το γκολ για ακόμη μια φορά, με εξαιρετική επέμβαση στην γωνία του.

Στο 82′ ο Ροκάκης απείλησε ξανά την εστία του Κορωνάκη με σουτ μέσα από την περιοχή, με τον αρχηγό του Άρη να νικιέται αυτή τη φορά από την συμβολή των δοκών! Στο 89′ έπειτα από γέμισμα στην περιοχή, ο Ροκάκης απέιλησε ξανά, αυτή τη φορά με κεφαλιά, με τον Κορωνάκη να δηλώνει ξανά “παρών” και να απομακρύνει τη μπάλα. Στα λεπτά που απέμεναν δεν προέκυψε κάποια καλή στιγμή για τις δύο ομάδες, με το 0-0 να παραμένει μέχρι το φινάλε.

Άρης Σούδας – Γρανίτης 0-0

Γήπεδο: Σούδας
Διαιτητής: Τσαγκαράκης
Βοηθοί: Μαρκετάκης – Ψιλιτέλης
Συνθέσεις:

Άρης Σούδας (Γιώργος Κόλτζος): Κοκκαλάς, Πλανάκης, Μπακογιάννης, Τερεράκης, Σούλιαρης, Ροκάκης, Μαλαμάς, Κ. Τσίγκας, Μανταδάκης (34′ λ.τρ. Μαυρομάτης), Βαρδάκης, Φ. Τσίγκας (80′ Λαδάς).

Γρανίτης (Πέτρος Γιανναράκης): Κορωνάκης, Κολομπάκης, Σ. Στεφανίδης (85′ Βασιλείου), Κελάκης, Η. Στεφανίδης, Παπακαστρήτσιος, Ντόκος, Πατρικάκης, Μπουντούρι (71′ Μαρτίνεθ), Κοκάκης, Δρακάκης.

Α' ΕΠΣΧ

Ο Κουκουράκης σφυρίζει το μεγάλο ντέρμπι

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Παρθενικό γκολ με τον Ιδομενέα ο Χαϊνταράι -Το μπράβο της ομάδας

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Βγαίνουν οι αντίπαλοι του πρωταθλητή Χανίων για την άνοδο!

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO