Connect with us

Χανιά

Έντονο ενδιαφέρον για τα διαρκείας – Διευκρινήσεις από την ΠΑΕ

Η ΠΑΕ ζητάει την κατανόηση των φιλάθλων που θέλουν να προμηθευτούν κάρτα διαρκείας για τα Περιβόλια

 

Ενθουσιασμός και έντονη κινητικότητα επικρατεί στις τάξεις των φιλάθλων των Χανίων οι οποίοι σπεύδουν να προμηθευτούν εισιτήρια διαρκείας ενόψει της νέας χρονιάς που ξεκινάει την Κυριακή (6/11).

Το ενδιαφέρον των φιλάθλων για να κλείσουν μόνιμη θέση στα Περιβόλια είναι πολύ έντονο όπως τουλάχιστον φάνηκε σήμερα κατά την πρώτη μέρα διάθεσης των διαρκείας. Ωστόσο, όπως ενημερώνει η ΠΑΕ οι φίλαθλοι θα πρέπει να κάνουν λίγο υπομονή για να εξυπηρετηθούν. Σε πρώτη φάση θα πρέπει να κάνουν κράτηση ενώ η παραλαβή θα γίνεται σε δεύτερο χρόνο.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

Διευκρίνηση αναφορικά με τα εισιτήρια διαρκείας

Η ΠΑΕ Χανιά ενημερώνει ότι για τις προσεχείς ημέρες και μέχρι νεοτέρας όσοι επιθυμούν να προμηθευτούν εισιτήριο διαρκείας θα πρέπει οπωσδήποτε να κάνουν κράτηση τηλεφωνικά (6942970975 & 282107540).

Ακολούθως το αρμόδιο τμήμα της ΠΑΕ θα επικοινωνεί με τους ενδιαφερομένους και θα τους ενημερώνει για τη χρονική στιγμή και το σημείο παραλαβής της κάρτας τους. Ζητούμε συγνώμη για την όποια ταλαιπωρία και παρακαλούμε για την κατανόηση των φιλάθλων μας.

Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε θερμά του Χανιώτες φιλάθλους για την μεγάλη ανταπόκριση που επιδεικνύουν στην αγορά των νέων εισιτηρίων διαρκείας, δείχνοντας έτσι την αμέριστη στήριξή τους στην ομάδα της πόλης μας.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΝΙΑ ΜΑΣ!

Χανιά

Νίκολιτς: Όλοι θέλουμε ένα πράγμα, την άνοδο στη Super League 1

Συνεχίστε την ανάγνωση

Χανιά

Καθαρά Δευτέρα στο γήπεδο για τα Χανιά

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Στη Σούδα για το ντέρμπι ο Ταουσιάνης | pic

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO